Dobitnici pločice s imenom svog djeteta!

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vs1234

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    dijete će se zvati NOA - značenje imena je mir - što se i dogodilo, mir u obitelji - dar Božji

  • Avatar Neda_Jovan

    Neda_Jovan

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Sin nam se zove JOVAN - ime je dobio po imenu koje je volela moja sada preminula majka - Jovan/Jovana. Kad smo saznali da ce biti musko - izbor je naravno bio Jovan

  • rensi

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Naš dječačić zove se Marcel. Ime je predložio tata, a meni se ime odmah jako svidjelo, tako da je odluka brzo donesena. Značenje imena Marcel-čeličak i odgovara našoj bebi (koja će uskoro imati godinu dana) budući da se rodio velik  i zna se izboriti za sebe:-)

  • Avatar mivank31

    mivank31

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Našoj djevojčici ime je Ramona. Posebno ime za posebnu djevojčicu-lijepu, dobru i pametnu :) I ne, nije ime dobila po pjesmi iako postoji slatka anegdota vezana uz to. Naime, te večeri kada je tata vrlo kvalitetno proslavio sa svojim prijateljima rođenje kćeri u jednom bircu u kojem je svirao lokalni bend, jedan prijatelj je naručio samo za njega pjesmu tim povodom. Od Psihomodopopa - “Fridu”! :)))

  • Tanja32

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Naš mali dječak se zove Jan (grč. Iochannes, hebr. Johanan, Bog je milostiv). Ime smo mu dali prije nego je bio i začet (suprug i ja dok smo još hodali u isti glas smo rekli to ime). Na kraju je to ime dalo potpuno značenje našem malom junaku. Rekli su mi da ću jako teško ostati trudna i pitanje je hoću li uopće, ali Bog je bio milostiv i podario nam našeg Jana. Jan je ujedno i palčić. Bog je opet bio milostiv, Jan je zdrav i veseli dječaćić… :-)

  • mateaaa5

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Naša curica se zove Alani. Mama je tražila rijetka imena po internetu a tata je izabrao Alani u maminom užem izboru rijetkih imena. Alani je staro Irsko ime a potječe još i sa Havaja. Ime ima puno značenja-dragocijena,lijepa,mirisno drvo,kamen…

  • ivana.lokas07@gmail.com

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mamina i tatina ljepotice se zove LINDA , što u prijevodu znači lijepa! Ime je predložio djed,te smo se suprug i ja odmah složili   jer je prelijepa…uskoro navršava 6 mjeseci :)

  • Avatar sanja04

    sanja04

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Imamo dvije predivne curice, dvogodisnju Evelyn, mama i tata ugledali ime na internetu, pogledali se i odmah znali da je to to :) , Evelyn je staro hebrejsko ime sto znaci zivot, svjetlost, kao sto znacenje kaze unijela je svjetlost u nas zivot i curicu Lianu, staru dva tjedna,ljubav mala,  takoder hebrejsko ime, znaci Bog je odgovorio, mama predlozila, tata odabrao.
    To su nase dvije najvece ljubavi, radosti i andeli koje nam je Bog podario :)

  • Avatar Bucka

    Bucka

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    E ovako mi nismo imali pojma do zadnjeg kak ćemo curicu nazvati tj. nismo imali spremno ime. I tako rodila se Martina 12.11. malo je zakasnila na Martinje, pa eto igrom slučaja je dobila ime Martina po Martinju tako da sada slavimo i rođendan i imendan…:) Spojili smu 2 u 1…:)

  • Avatar Twoboys

    Twoboys

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Mama sam dva djecaka.stariji se zove Edi.htjeli smo da bude kratko i ne tako cesto.mladji se zove Teo- skraceno od Teodor sto znaci dar bozji.Za starijeg je suprug predlozio ima a ja se slozila a za mladjeg je bilo obrnuto.Inace smo teskom mukom dosli do svoje djecice i sada mozemo reci da nam je zivot potpun i da su oni nase SVE.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.