Ostvarivanje komlikacija i porodiljnog

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majjaa1145
    17. Studeni 2016. 08:57

Zanima me kako ide procedura i kakava bi imala prava..
    Radila sam do 12.10. (2god. i 8mj) i dobila otkaz s time da sam trudna sada 10tj. ali sam isto tako pocela radit kod privatnika od 5.11. da li bi imala pravo na otvaranje komlikacija poslije mjesec dana rada ili dva mj.??

mono1111
    17. Studeni 2016. 16:51

Mislim da dvije place moraju sjesti da bi podnijela zahtjev za komplikacije ali najbolje nazovi HZZO i oni ce ti najbolje odgovoriti na to pitanje.

• Majjaa1145
    18. Studeni 2016. 19:38

Pekarnica..posao ko posao i jest naporan ali atmosfera i psihicko maltretiranje je urnebesno i za ne izdrzati...ugovor je potpisan na neodredjeno
    Do sad sam se malo raspitala i po svemu nebi trebalo biti problema jer imam preko 18mjeseci rada i za komplikacije ovisi samo o ginekologu, samo on moze odluciti o tome..a sudeci po mome, nebi trebalo biti nikakvih problema...6.12. idem na treci pregled i ako bude moguce pokusat cu da se to sredi jer stvarno ne vjerujem da cu izdrzati..do nedavno sam mislila raditi do.kraja drugog mjeseca ali kada sam vidjela situaciju kod poslodavca to je katastrofa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.