Temu pokrećem u svrhu trudnica koje se tek spremaju zakoračiti u svijet majčinstva. Svi predmeti su nešto novo i super bi bilo da se uključe i već postojeće mame da zajednički zaključimo što je zaista potrebno za novorođenče a bez čega se itekako može 🙂
Mene prvu konkretno zanima što mislite o grijačima za bočice i sterilizatorima?
Mene prvu konkretno zanima što mislite o grijačima za bočice i sterilizatorima?
Moja curka je na ad i nemam grijaca niti sterilizator za bocice, otkuhavam jednom dnevno u padeli i to je to.. I da za pocetak meni nista konkretno nije trebalo robica, pelene, krema za guzu i hrana to je ono sto mi je stvarno trebalo..
I ja mislim da je nepotrebno
Moja pa sad vec velika beba je od rodenja na ad isto kao ayla samo bi prokuhala u vodi i to dok je bio manji, sad samo isperem u vreloj vodi
Od opreme nepotrebna ogromna i teska 3u1 kolica, izdajalica, komoda za presvlacenje jer se koristi po meni krazko bar smo je mi koristili malo
I da da se nadovezem ovo sto Petra kaze, komoda za presvlacenje ako imas u planu uzeti onaj krevetic koji se ljulja i koji ima odma uz komodicu to je totalni promasaj moja curka se tamo ne presvlaci vec mj dana jer je dugacka i komoda joj premalena jedino sto mi supp sto je ispod kutija u kojoj spremim pelene al mislim za komodu vecu na kojoj ces moci presvlaciti dulje vremena mislim da je bolje uzeti ovako na krevetu mene leda ubijaju jer je to borba sada s njom a treba biti toliko sagnut, kolica sam dobila koja su nam sada malena kosara i jaje, sportski dio jos nismo ni probali al van nejdemo sada.. Ako te jos sto zanima pitaj
Moja sestra i šogorica imaju od aventa za dezinfekciju i također su se pokajale što su kupovale jer je zaista kažu bespotrebno. Drago mi je da još čujem takvih mišljenja jer onda ni sama neću kupovati 🥴🤭 e da da i za komodu za presvljačenje to sam svakako odustala. Bolje bi te novce uložila u kvalitetniji madrac za bebu 🥰
Zanima me još s obzirom da planiram krevetić ostaviti u dječjoj sobi jer bi htjela da je beba preko dana u svome prostoru jer svakako stan nije prevelik da nebi imala nadzor, e sad u našu spavaću sobu sam mislila kupiti onaj kao nastavak uz naš krevet to izgleda kao pola krevetić ajmo reći 😂 uže je ali je iste dužine i to bih stavila uz naš krevet za preko noći da je sa nama pa dali je koja mama to imala?
I zanima me babyphone? Da ili ne? 🤔
Ja sam nap kakvi krevet imam i ona je u svojoj sobi u nasu nejde, ja kod nje imam krevet u kojem ja spavam na kojem se igramo i di ju presvlacim i to mi je supp da sam s njom da i muza ne budim tokom noci sa dizanje, mi smo u kuci i imamo baby phone i to mi je supp stvar mogu otici dole na kat i pratiti ju sto radi gore ako ju ostavim na podu da se igra u baby gym samo pomaknem kameru i mogu ju ostaviti dole al ti si u stanu tako da mislim da nema potrebe al i imas app preko koje mozes pratiti isto samo moras imati dva mob i to je cak bolje ako imas jedan stari koji ne koristis a da radi
Ja sam nap kakvi krevet imam i ona je u svojoj sobi u nasu nejde, ja kod nje imam krevet u kojem ja spavam na kojem se igramo i di ju presvlacim i to mi je supp da sam s njom da i muza ne budim tokom noci sa dizanje, mi smo u kuci i imamo baby phone i to mi je supp stvar mogu otici dole na kat i pratiti ju sto radi gore ako ju ostavim na podu da se igra u baby gym samo pomaknem kameru i mogu ju ostaviti dole al ti si u stanu tako da mislim da nema potrebe al i imas app preko koje mozes pratiti isto samo moras imati dva mob i to je cak bolje ako imas jedan stari koji ne koristis a da radi
E tako i ja imam u sobici krevet, to je prvo bila soba za goste a sada napokon bebina sobica, tako da ću i ja zadržati krevet upravo radi istih stvari 🙂
Sjetila sam se još kadice za bebu, ima sada za kupiti da je kadica na nogama, da ima u sebi vagu i koje kakve nastavke, dali se isplati u tako nešto uložiti ili pak najnormalniju banjicu za bebe?
Joj imam toliko pitanja kao da sam sa Marsa pala 😂😂😂 samo želim čuti i vaša mišljenja jer sam iovako sa skladištenjem na knap 🥴😤
Moje mišljenje da ti ta kadica nije potrebna sa vagom itd.. Ja imam naobicniju do 6 mj koja joj je mala vec mj dana 😂😂😂 a pitanje koliko ces i tu koristiti.. I ja sam bila takva zato mi je ovaj forum puno pomogao prvo dijete i nis nisam znala
Sortiraj odgovore
Najstariji