Omeksan grlic maternice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AmritaMia1307989

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Drage mame,buduce mame da li se neka od vas susrela sa problemom omeksanog grlica maternice? Ja sam 19.nedelja trudnoce i na jucerasnjem pregledu su mi rekli da mi je grlic omeksan,te da trebam mirovati….da li mi neko moze pomoci,te da me uputi malo detaljnije u sve to??Jako sam uplasena….Hvala

  • ivaanaaa

    Broj poruka: 335

    Prijavi adminu

    ja sam u obje trudnoce od 20 tjedna imala omeksan grlic maternice i rodila normalno u terminu. takoder sam mirovala,al ne strogo.. moze doc do otvaranja i prijevremenog poroda,al uz mirovanje nebi trebalo bit vecih problema.. malo usporit i sve ce bit uredu..moguce da budu malo cesce kontrole kod ginekologa. on ce pratit stanje grlica i ukoliko uoci neku promjenu na vrijeme ce reagirat..

    [lilypie.com]

  • AmritaMia1307989

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Hvala najljepsa …mnogo mi je lakse,jer se ne mogu osloboditi straha…..samo razmisljam i svaki pritisak u stomaku,ili bilo kakvu nelagodu povezujem s tim…..nadam se da cu uspjeti izgurati do kraja,i dat cu zaista sve od sebe da mirujem ….da nebi doslo do kakvih komplikacija..Jos jednom od srca hvala…

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.