Dijete ne nosi pelenu, ali kaka u gaće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar nadinanadja

    nadinanadja

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Molim vas, oni koji imaju ili su imali slično iskustvo, da mi pomognu. Naime, dvo i polgodišnja djevojčica je već dva mjeseca bez pelena - djelomično. Uvijek traži na wc za malu nuždu bez problema, ali veliku uporno čini u gaćice. Nikako ju naviknut na wc i za tu vrstu nužde!
    Zahvalna mama koja polako gubi strpljenje!

    nadinanadja

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    To je dosta zahtjevnije nego samo odvikavanje od pelena. Eto, naša manja cura doma ljepo ide kakati na wc, a u vrtiću se pokaka u gaće. Neznam. Sa starijom smo imali dobrih 4 mjeseca mučenja, prvo nije htjela kakati, pa se pokakala par puta u gaćice, pa opet nije kakala, onda kad je već bilo kritično, jedva bi se pokakala na wc i opet par dana ništa. Treba biti strpljiv. Mislim da je njima to neobično i neugodno kakati na wc pa zato traje duže prilagodba. Mi smo znale sjest na wc pa pričat, puhat balone i tak dok se nije oslobodila i kakala. I trebate biti malo pozorniji ako ne kaka u isto vrijeme pa ju na vrijeme odvest do wc-a da kaka. A ovako ju uključite u čiščenje gačica :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.