Od transfera do bete

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    23. Studeni 2017. 23:02

Čestitke!!!!!😃😃😃😃😃😃

malimaj
    24. Studeni 2017. 01:41

Zilla

Bok svima,
    prvi UZV uspjesno obavljen - s 5+3 od ZM, odnosno tocno 3 tjedna od transfera vide se dvije pravilne gestacijske i zumanjčane vrečice ❤️❤️
    Sad moram preživit dva tjedna do sljedećeg pregleda 😊😊

Cestitam!!! Cuvaj mrve😊

• Zilla
    26. Studeni 2017. 12:07

Hvala cure :)

Zilla

https://lbdf.lilypie.com/rm8Lp1.png

johan
    05. Veljača 2019. 15:43

Ej drage moje evo meni danas 4 dan nakon transfera,u petak 1.2 bio pa taj dan racunam kao nulti a vi?? Evo ja imala 1 j.s 4 stanicnu i vracena nakon 2 dana prirodni ivf,ja odd transfera osjecaj jajnike i ledja cjelo vrijeme a jucer i danas me ulovio neki grc od 5min trajanja al strasni bolovi u jajnicima

johan
    05. Veljača 2019. 20:32

Meni danas 4 dan nakon transfera i danas 2 puta imala strasne grčeve od 3 do 5min,dal netko zna šta bi to moglo biti??

• Colt
    06. Veljača 2019. 08:34

johan

Meni danas 4 dan nakon transfera i danas 2 puta imala strasne grčeve od 3 do 5min,dal netko zna šta bi to moglo biti??

Implatacija možda? Mene tu i tamo provode lagano. Umorna sam i stalno pišam. Imam podočnjake ko pijanac i cice me užasno bole. S tim da mi je lijeva veća 😁. Neznam više jell si umišljam da mi je nešto ili mi zbilja je. Dana 6 dan. Brojim ko da na godišnji idem 😁😁. Sretno svima

johan
    06. Veljača 2019. 08:58

Colt

johan

Implatacija možda? Mene tu i tamo provode lagano. Umorna sam i stalno pišam. Imam podočnjake ko pijanac i cice me užasno bole. S tim da mi je lijeva veća 😁. Neznam više jell si umišljam da mi je nešto ili mi zbilja je. Dana 6 dan. Brojim ko da na godišnji idem 😁😁. Sretno svima

Pa neznam šta je al cjelo vrijeme osjecam jajnike al jucer me bas ulovio grč,mene cice nebole nego danas me probudila bol koda cu mengu dobit

johan
    06. Veljača 2019. 14:26

Colt kako si danas?

• Colt
    06. Veljača 2019. 19:30

johan

Colt kako si danas?

Koma. Imam osjećaj da budem mengu dobila. Čak sam i plakala malo prije a nisam svo ovo vrijeme niti pomislila na išta drugo osim pozitivno. Baš me nekako boli a i termin menge je sutra. #luda#

johan
    06. Veljača 2019. 22:05

Colt

johan

Colt kako si danas?

Koma. Imam osjećaj da budem mengu dobila. Čak sam i plakala malo prije a nisam svo ovo vrijeme niti pomislila na išta drugo osim pozitivno. Baš me nekako boli a i termin menge je sutra. #luda#

Pa kad si bila na transferu?? Meni sutra 6 dan nakon a u utorak mi termin za dobit mengu ,ma to se mozda gnjezdi nemoj bit negativna odmah,meni je cjelo vrijeme osjecaj da cu dobiti pritisak...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.