Obrada trombofilije

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MartinaP1986

    MartinaP1986

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Hej! :) Prošle godine u 5 mjesecu sam imala pozitivan test, bila na pregledu sve ok. No sutrdan sam počela krvariti, otišla u bolnicu bio je to spontani, srećom nisam morala na kiretažu nego smo to riješili lijekovima. Nakon mjesec dana ponovo sam otišla svojoj lječnici koja mi je reka da je sve ok, da bi čak nakon sljedeće menge mogla poćeti raditi na novoj bebi. U 11 mjesecu ostala sam opet trudna, brojala sam svaki tijedan jer kao prvih 10 je najkritičnije. Nakon svakog tijedna bi malo odahnula, nemogu reći da sam se bojala, no neki pritajeni strah je ipak bio tu. Na pregledu sa 11 tijedana srce nije kucalo, doktor me poslao u bolnicu pošto oni imaju jači ultrazvuk. Doktor ondije mi je rekao da moram na kiretažu, jer srce ne kuca, plod se prestao razvijati i da se nema što čekati. Na Badnjak su me pustili kući, nemogu opisati kako sam preživjela blagdane i sve ljude oko sebe. Svi su bili prepametni. Na sljedečem pregledu mi je doktor rekao kad se malo oporavim da bi trebala raditi obradu trombofilije, tako da utvrde terapiju. Jer imala sam jednu normalnu trudnoću u kojoj sam rodila svoju princezu koja je prošla 5 god. Objasnio mi je da je obično trudnoća,pobačaj, trudnoća, pobačaj… to jest da iza svakog pobačaja bi trebala biti normalna trudnoća. No kod mene je trudnoća, pobačaj, pobačaj… Ispričavam se što sam se toliko raspisala. Zanima me samo dali netko ima iskustva s tim?

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga MartinaP1986, možete se uključiti i u temu: https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/carski-i-trombofilija-1224 [klokanica.24sata.hr] ili https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/mrtva-beba-u-16-tjednu-trudnoce-1417 [klokanica.24sata.hr]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.