tonina, samo ne gubi nadu meni je počela ginekologica govoriti za umjetnu oplodnju (znači stanje je bilo alarmantno) pa sam zatrudnjela s klomifenom, tak da ništa nije nemoguče, kad budeš se najmanje nadala, doći će i bebica
Čitam jer imam manjak progesterona sada u trudnoći, a imala sam manjak progesterona i prije 10ak godina kada su mi isto stvari kasnile tj. preskočile čak tri mjeseca - a tada nije bilo razloga ni pomisliti na sumnju o trudnoći jer sam bila samac.
Sada pijem progesteron i vjerujem da će mi pomoći održati trudnoću, ali sjećam se i onih bljedunjavo rozih menstruacija punih 6 mjeseci kad sam prije 10 godina pila progesteron. Bile su to umjetne menstruacije. Kasnije je razina progesterona bila okej, a pila sam i čaj od vrkute koji je možda činio svoje, ali nisam to baš primjećivala. Kasnije sam slučajno, zbog prehlade, otkrila KRALJICU ČAJEVA - KADULJU i više mi se puta potvrdilo isto - ako pijete čaj od kadulje u sredini ciklusa - menstruacija stiže točno 28. dan (inače meni je znala dolaziti nakon 30 pa 43 pa 37 pa 35 pa 32 itd - poremećeno, i to godinama)!
Ako se mene pita, kada stvari postanu neredovite, najbolji lijek je ČAJ OD KADULJE!
Sortiraj odgovore
Najstariji