Wow,, sad pišeš i ekavicom..pa ti si cijela paleta osobnosti!
Cure,Ne nasjedajte.
Ja sam zapravo Bosanka 😊
Jednostavno ne razumijem, dodjes, kazes problem, i jos te netko napada?
Evo mozda da snimim video gde ti se izvinjavam?
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/biokemijska-trudnoca-20482
Ne. Nadji drugu zanimaciju.
Do sutra si možda i slovenka🙄
Di su admini foruma kad ih trebaš...
Di su admini foruma kad ih trebaš…
Okej. To je tvoje misljenje. Ja ti se izvinjavam ako si se nasla uvređena. Nemoj da budeš tako ogorčena, već budi dobra osoba.
Ovdje sam upoznala nekolicinu dobrih djevojaka, zasto ti ne bi bila među njima.
Ja mislim da imam duplo vise problema nego ti i ovdje sam htjela da nadjem utjehu ali osobe poput tebe to ne dozvoljavaju. Molim te ako nemas vise nesto pametno za reci ne javljaj se. Pozdrav
Di su admini foruma kad ih trebaš…
Hej zeno...ne zivciraj se...samo sebi stvaras nervozu🙄vidis da nema pametnijeg posla nego pisati po forumima....😁💋
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Vjeruj mi ne stvaram si bezveze. Bila sam tu na trudnicama 2017.god gdje se cura (isto Tina nick) pretvarala do 18.tjedna da je trudna skupa s nama indijelila svakakve trenutke i sa 18tj rekla da je imala spontani pobačaj točnije porod mrtvorodjene bebe koji je u detalje opisala. Mi smo sve skoro plakale s njom da bi ispalo da je to neki bolesni um koji je već na grupi te ili prošle godine slično napravio. Ne bi vjerovala cega tu ima...
Vjeruj mi ne stvaram si bezveze. Bila sam tu na trudnicama 2017.god gdje se cura (isto Tina nick) pretvarala do 18.tjedna da je trudna skupa s nama indijelila svakakve trenutke i sa 18tj rekla da je imala spontani pobačaj točnije porod mrtvorodjene bebe koji je u detalje opisala. Mi smo sve skoro plakale s njom da bi ispalo da je to neki bolesni um koji je već na grupi te ili prošle godine slično napravio. Ne bi vjerovala cega tu ima…
Ma.i ja sam.nova na ovim forumima....i stvarno su sve cure za sad ok nijedna me jos nije napala bogu hvala😁....a mislim svaka ima svoju bol.i nosi svoju tugu i onda se pojavi netko tko te j... u mozak....da prostis.....
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Vjeruj mi ne stvaram si bezveze. Bila sam tu na trudnicama 2017.god gdje se cura (isto Tina nick) pretvarala do 18.tjedna da je trudna skupa s nama indijelila svakakve trenutke i sa 18tj rekla da je imala spontani pobačaj točnije porod mrtvorodjene bebe koji je u detalje opisala. Mi smo sve skoro plakale s njom da bi ispalo da je to neki bolesni um koji je već na grupi te ili prošle godine slično napravio. Ne bi vjerovala cega tu ima…
Ma.i ja sam.nova na ovim forumima….i stvarno su sve cure za sad ok nijedna me jos nije napala bogu hvala😁….a mislim svaka ima svoju bol.i nosi svoju tugu i onda se pojavi netko tko te j… u mozak….da prostis…..
I boze dragi stvarno ima bolesnih ti zena...kako moze neko izmislit da je trudan...😡🤬
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji