Pozdrav mame i one koje žele da to budu 😊
Imam jednu neobičnu situaciju pa sam želela da to podelim sa vama. Ovaj mesec sam radila 3 testa koja su mi pokazala plus, no kako je mene nešto stalno kopalo za dva dana ja opet napravim jer sam na pregled bila zakazana tek iducu nedelju, taj test pokaze negativno i jos jedan ujutro opet negativno. I iduci dan dobijem, jos uvijek imam i boli ko sam vrag.
Devojke, vasa misljenja?
Puno pozdrava vam saljem ❤😊
Ja stvarno ne znam gde sta pisem, izvinjavam ss zbog toga 😏
Pišem vam sa novog profila na koji vise ne mogu uc 🙄
Ovaj mi blokira stalno pa vam se ne mogu javit ❤
Joj neznam Otkud mi volja za elaboriranjem ali da sumiramo.. pred tjedan dana su ti bila 2 pozitivna,jedan negativan test,bila si kod ginekologa koji ništa nije vidio (naravno) a kad smo te uputile da vadis betu rekla si da si iz manjeg mjesta i da se ne kuzis baš u sve to. Drugi dan si otvorila temu da je to biokemijska trudnoca i da znas da ćeš prokrvarit. Treći si naveliko dijelila "iz iskustva" savjete o vadjenju bete. A sad tema di samu sebe ne hvatas sta pises gdje. Više ni nema trolanja na nivou...
Hej draga, moguce je da se radilo o biokemijskoj trudnoci kada plod odumre odmah nakon stvaranja. To je jako cesto kod zena, zato mnoge i ne znaju kada su dobile 'obicnu' mentruaciju, a kada im se ustvari tijelo cisti. Nemoj da te to uzrujava. Tim vise ako si stvarno ostala trudna, to ti je pokazatelj da mozete imati bebicu. S ovim plodom ocito nesto nije bas bilo u redu, nesto se nije dobro 'spojilo' pa je tijelo samo odlucilo prekinuti trudnocu. Bez obzira, odi na pregled, neka ti doktor to potvrdi i onda nakon toga ponovno akcija ;)
Btw srećom.uspjela sam ti uhvatiti nick Tina_Anit prije nego si izbrisala usera. Tu se žene bave stvarnim problemima, bolesno.
Nee ne ja sam, pa ne bi napisala onda pod svojim nickom. Daa pa bila sam ja kod gin. Jer me tek sledeceg tjedna narucio. Morala sam da idem da vadim krv to sam vam napisala ali sam to isla svojevoljno. On mi je rekao da je vjv biokemijska trudnoca ali da nije siguran jer je beta vec bila 2,5. Pa me sada zanima vase misljenje.
Mislim, nisam nikoga htjela da povredim pobogu?
Iz iskustva sam rekla zbog toga sto sam vadila betu, u cemu je problem?
Mislim da ne trebam sto puta da navodim isto pitanje i sve jednu sitnicu, jos sam lepo navela da imam novi profil
Wow,, sad pišeš i ekavicom..pa ti si cijela paleta osobnosti!
Cure,Ne nasjedajte.
Sortiraj odgovore
Najstariji