pardon ako tema vec postoji ili se negdje o tome vec pisalo. al kao sto sam naslov kaze ne oni tipicni zvukovi tipa fena i nape. evo recimo moju misicu smiri boca jane:) kad se presvlacimo i place ili kad je nekaj uznemirena a sita je i premotana i sve to samo uzmem u ruke tu bocu vode i vrtim ju. ona ju gleda ko osmo svjetsko cudo;)
super tema :) ja još išza takvo nisam skužila...nisam ni trebala jer nije nervozno dijete :) al na kakanje ju lagano škakljanje potakne....nije to tolko škakljanje kolko prolaženje prstima preko stopala,ispod ruke i tak
A ribica:) da zato jer su na stopalima te zone koje kad masiras im bude bolje. Tak sam ja svojoj kad je imala grcice. Ma ovo s bocom sam slucajno otkrila. Nije ni moja nekaj nervozna al dodje i njoj zuta minuta. A mala od kolegice se smiri kad joj se pokaze etiketa od majice
I mojem su etikete bile napete jedno vrijeme..samo je znao prebirati po prstićima i gledati ko magiju neku. Smiješna djeca! :)))
moja mrva se smiri kad ju spustim na podlogu za previjanje (imam onu tvrdu koja se stavi na kindac) ili kad lezi na krevetu i pogledom uhvati luster, tj plafonjeru s tri reflektorcica..i nije joj bitno jel upaljeno il ugaseno svjetlo, gleda u to ko hipnotizirana pa se krene smijat, gugutat
16.12.2014 <3 Lena <3
Naša se isto smiri na podlozi za previjanje i uvijek gleda u radijator koji je pored. Ponekad mu se smješka, a od prije neki dan mu nešto "priča". Bili su nam kumovi neki dan, mala plakala, a veli muž: "A niš idem je odnijet malo da gleda u radijator" A ljudi nas u čudu gledaju
Moja malecka je obožavala šuškalice i sve što šuška. kad se presvlačila obavezno je imala ili vrećicu od pelena ili od blaznica. Što se više šuškalo to je bilo više smijeha!!
Sad kad spominjete prematalice...i moja curka osmjeh nabaci na prematalici...i gleda lampu... i to gleda ko da je ne znam šta a ne lampa iz ikee :P
Mi smo u fazi etiketa, nebitno na čemu. Prošli smo fazu lustera i lampa... Također voli sve sto je suskavo, a jos k tome ako je i sjajno, uf da vidiš veselja
Krešimir 19.08.2014. <3
Etikete..definitivno..kad nista ne pomaze gleda,dira i stavlja etikete u usta i sretan je do neba☺
Sortiraj odgovore
Najstariji