Neobične stvari koje smiruju bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    11. Veljača 2015. 20:59

Kad sve edukativne igračkice dosade, super nam je obična najlonska vrecica za zamrzavanje ili sarena tetra pelena 

koala123
    11. Veljača 2015. 21:23

Eto. Mi bacamo novce na skupe zvecke i igracke a dovoljne su etikete i vrecice:) ma te nase bebe su zakon

Mala_huckica
    19. Veljača 2015. 01:09

kako smo se muž i ja sad nasmijali čitajući vaše primjere. naša mala blesača ima trenutaka kad uhvati zid i bulji u njega. pa obično muž i ja pogledamo u istom smjeru da nije neš na zidu. al ne, običan zid. isto tako kad je nervozna kod presvlačenja, smiri se kad muž radi grimase i čudne zvukove.

koala123
    19. Veljača 2015. 06:36

Joj to sa zidom da:) mislila sam da samo moja to radi da presvlacim ju i jedino se smiri kad ju okrenem prema tom zidu i onda si ona s rukicom mazi obicni bijeli zid:) a jesu smijesno

Tonka18
    19. Veljača 2015. 10:54

moja cura obozava luster...zagleda se u njega pa malo ukosi glavu i smjeska se... to je tako slatko ,a pari koda  ga zavodi hah :)

mmama2
    19. Veljača 2015. 20:57

nama je hit trenutno čupanje i "draganje" brace, pa kada je frka zovemo Patrika blizu da se dečki maze i za 5 min sve ok

url=https://lilypie.com]

MarijaŠ
    19. Veljača 2015. 21:20

Nas u zadnjih tjedan dana nasmijavaju čaše i šalice i tako, sve iz čega se pije. Sve je počelo kad je tata jednom pio kavu, K ga sa zanimanjem promatrao, i tata digne šalicu i kaze "živjeli" a nas K u smijeh... Sad samo čeka da netko nesto pije...

Krešimir 19.08.2014. <3

krafnica
    20. Veljača 2015. 19:49

moja malena je hipnotizirana kad vidi vatru. ni televizor ju tolko ne zanima kolko vatra...
    i lusteri i sve sta je na zidu, slike, sat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.