Nemogu zatrudnijeti

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tominazena
    18. Listopad 2020. 07:47

Pozz nemogu zatrudnijeti..a pokušavamo ima već 2godinw skoro..isla sam na pregled ..sve uredno..sad sta bi mogao bit problem..želimo bebu..al svaki put razocaranje..kasnilo mi je 2puta 5dana i opet ista stvar..dobila na kraju..ubija me ro psihički..kad sam bila na pregledu doktorica mi.je rekla da misli da neću dobit ovaj mjesec..i dobijem na kraju..nezz vise sta da mislim...

Tinchy_07
    18. Listopad 2020. 07:52

tominazena

Pozz nemogu zatrudnijeti..a pokušavamo ima već 2godinw skoro..isla sam na pregled ..sve uredno..sad sta bi mogao bit problem..želimo bebu..al svaki put razocaranje..kasnilo mi je 2puta 5dana i opet ista stvar..dobila na kraju..ubija me ro psihički..kad sam bila na pregledu doktorica mi.je rekla da misli da neću dobit ovaj mjesec..i dobijem na kraju..nezz vise sta da mislim…

Pozdrav, najprije napravi nalaze spolnih hormona i hormona stitnjace, partner nek napravi spermiogram. Vidi sa svojom doktoricom dali te koji mjesec moze ultrazvučno pratit da utvrdite dali imas ovulaciju, ak ne moze mozes si nabavit ovulacijske trake pa pratit s njima. Bitno je da krenes odnekud i vjerujem da ces uskoro otkrit problem i ugledat svoj plusic na testu.
    Sretno🤗

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.