Nalaz spermiograma

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antisa1996

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu
    Pozdrav, supruga i ja radimo na bebi ali nam vise od godinu dana ne uspjeva, ona je vadila krv i nalazi su uredu ja sam uradio spermiogram i dobio nalaze pa bih vas zamolio ako bi mi netko htio procitati nalaz i reci jel u redu ili je los? Hvala lijepo
  • antisa1996

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu
  • Avatar Beba

    Beba

    Broj poruka: 1073

    Prijavi adminu

    Antiša  po ovom šta uspijem vidjet ovo nije dobar nalaz,trebaš da ti dr opće prakse da uputnicu za urologa,trebat će ponovit spermiogram ,možda je neka upala,aantibiotik ili nešto drugo utjecalo na nalaz.

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    DANTE

  • Deleted user

    Broj poruka: 996

    Prijavi adminu

    Javi se curama na temi potpomognuta oplodnja, sigurno ti znaju reci vise. 
    I ubuduce kad stavljas slike nalaza prekrij ili precrtaj osobne podatke, cuvaj svoju privatnost, dobronamjerno ti to govorim. 
    Sretno u svakom slucaju

  • Avatar Grizli

    Grizli

    Broj poruka: 8261

    Prijavi adminu

    Antisa ako dobro vidim ti nemas tj kako pise pokoji spermatozoid u ejakulatu. Ako je to tocno nalaz je dosta los nazalost. Trebao bi sto prije urologu odraditi briseve da nije neka bakterija, laboratoriske pretrage urina i krvi, obavezni hormone spolne, stitnjace i amh hormon. Uzv kod urologa obaviti, pregled i ako treba provjeriti da nije varikokela u pitanju vena jedna kojamoze raditi problem. Ako bi hila upala ili tako sto lijecite se ti i partenerica mozda, dobro bi bilo da si uzmes fertil up man ili profertil tablete + l-carnitine. To ima ucinka tek nakon 2-3 mj tako da naza onda ponavljas spermiogram. Ako pusis prestani, ako si vegetarijanac kreni jest meso pod hitno, pretil ili premrsav to bi trebao dovest u red, i kretat se sto vise s time da to bude umjereno, ako se bavis aktivno nekim sportom usporit malo npr bicikl nije dobar kao ni naporno vjezbanje, teretana isl. Dal si u doticaju sa kakvim kemikalijama, zracenjem isl?

    [tickerfactory.com]

  • antisa1996

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Hvala na korisnim informacijama 

  • greentea88

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Poštovani, 

    molim Vas za obrazloženje nalaza, unaprijed hvala.

  • Avatar Grizli

    Grizli

    Broj poruka: 8261

    Prijavi adminu

    Greentea ovaj nalaz je dosta dobar. Tj super sve osim povisenih leukocita. Vjerojatno neka upala tako da se treba javiti dr.opce prakse a mozda i urologu iako mislim da ce sa antibioticima se to rijesiti uspjesno. Sretno

    [tickerfactory.com]

  • Hope11

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu
    Pozdrav svima,
    mozete li mi reci koliko je ovo los nalaz, kako ga poboljsati, pijem Profertil, ali rezulatati su gotovo isti. Hvala 
  • Avatar Grizli

    Grizli

    Broj poruka: 8261

    Prijavi adminu

    Hope imas mali broj spremija u ejakulatu i nizak sadrzaj pokretnih. Koliko dugo pijes profertil? Iskreno mom muzu nije uopce pomogao. Bitna je i duzina apstinencije. Mom se nalaz bio bolji nakon sto je uzimao l-caritine 2500mg dnevno 3 mjeseca i sad uzima 1000mg i apstinencija 7 dana prije uzorkovanja. Nalaz mu je prvi bio losiji od tvog dosta sad je bolji al jos uvijek nije presao granicu normale. Sad planira probat 3mj maticnu mlijec prije slijedeceg postupka. Zbog ponovljenih njegovih losih nalaza smo u potupku potpomognute oplodnje. Ako nisi javi se urologu da na pregled obavi krvne pretrage, ultrazvuk. 

    [tickerfactory.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.