Zdravoo. Vadila sam nalaz krvi i urina, međutim visoka mi je sedimentacija, pa me zanima da li postoji mogućnost trudnoće. Doktor mi je pročitao nalaz i rekao da je to neka vrsta upale., ali ja sam na forumima čitala da to može biti i znak trudnoće, pa da li se neka susretala s tim.?
Trenutno je moj ginekolog na godišnjem pa ne mogu otići provjerit.
Nadam se da ću dobiti odgovor. Hvala vam. 😘
Zdravoo. Vadila sam nalaz krvi i urina, međutim visoka mi je sedimentacija, pa me zanima da li postoji mogućnost trudnoće. Doktor mi je pročitao nalaz i rekao da je to neka vrsta upale., ali ja sam na forumima čitala da to može biti i znak trudnoće, pa da li se neka susretala s tim.?
Trenutno je moj ginekolog na godišnjem pa ne mogu otići provjerit.
Nadam se da ću dobiti odgovor. Hvala vam. 😘
Nadam se da se samo salis sa ovakvim postom 🙄
Pa šta da joj kažem u 21. Stoljeću Nova19? Idi kupi test za trudnocu umjesto urinokulture. Ono stvarno??
Neka je napisala novu temu da je boli trbuh i muka joj je jel trudna. Pa kao jel trebaš dobit M,kaze ne, tek 24.8. Pa kako da se ne ranim😭😭😭
Pa šta da joj kažem u 21. Stoljeću Nova19?Idi kupi test za trudnocu umjesto urinokulture. Ono stvarno??
Neka je napisala novu temu da je boli trbuh i muka joj je jel trudna. Pa kao jel trebaš dobit M,kaze ne, tek 24.8. Pa kako da se ne ranim😭😭😭
To sam i ja pročitala i mislim si ko je ovdje glup? 😂🙈
Ono pitanje je ravno konstataciji danas je vruće pa imam vrtoglavicu, jesam li možda trudna???? Kakve glupace ili tko god da se krije iza ovoga
Pa šta da joj kažem u 21. Stoljeću Nova19?Idi kupi test za trudnocu umjesto urinokulture. Ono stvarno??
Glumi babu Vangu 🐣🐣😂😂😂😂😂
Razmišljam da otvorim biznis na forumu. "Predvidjam decu 25 dana prije menge. Brzo i povoljno!"
Sortiraj odgovore
Najstariji