Tražimo 'Naj tetu iz vrtića'! Prijavite odgojiteljicu i osvojite vrijedne nagrade za vrtić

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • N.N.

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Naša teta je zakon!
    Moj dječak, Duje 4 god ide u vrtić Tamaris i njegova teta je teta Antonia. Teško mi je tetu Antoniu svrstati u ijednu od navedenih kategorija kad ona zapravo pokriva sve.  Naprosto je čudo,vjerujte mi. Najkreativnija je osoba koju znam. Toliko je osjećajna i pažljiva. Trud oko svakog djeteta pojedinacno da bi razumjela njihove zelje i potrebe je fascinantan.  Divno je kad vidis kako djete u nju ima puno povjerenje i kako mu je ona drugi roditelj.  Vrtić je omiljeno mjesto mom djetetu a ja sam mirna i sretna. Hvala ti teta Antonia na tome. 

  • Tajana

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ovako,moja djeca su išla u dugoreški vrtić u kasaru,nema tete koju bi posebno izdvojila jer smo stvarno imali sreću surađivati s divnim i toplim osobama,od teta koje su bile pred penziju do onih koje su bile na početku radnog staža…i kad su moja djeca imala završne priredbe u vrtiću,recitirali su jednu pjesmicu…otprilike je jedan stih ovako glasio…“dragi roditelji,kad budete zatvarali vrtićka vrsta,zatvorite ih tiho ,tiše jer iza njih naše djetinjstvo diše…” Ne moram ni reći da sam ridala i davila se u suzama,al očito da sam to na taj način i osijećala

  • Monika0707

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Naša teta Tanja H. je najbolja teta. Jednom mi je kćer rekla da sam joj jako nedostajala u vrticu i da je mislila na mene… ja sam joj rekla da samo u tom trenutku zagrli svoju tetu i zamisli si da sam to ja. Vec nakon prvog zagrljaja nije to morala zamišljati jer se u tom trenutku toliko osjećala sigurno i voljeno da joj je taj zagrljaj isto značio kao da ju grli mama.

  • vesnape

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moj najstariji krenuo u jaslice sa 6 mjeseci jer je Teta Verica pristala čuvat ga. Kako je bio prvo dijete tako maleno nisam znala kako ćemo svi skupa. Naravno dobio temperaturu i bili smo doma. Navecer teta Verica zove, a mene oblio znoj. Prvo mi palo na pamet sigurno joj dosta izbacit će ga. Ona samo nazvala da pita kako je. Jos dvojica poslije k njoj u jaslice i uvijek kao da su njeni. Najbolja!

  • AnaLana

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Naša teta Mira je naj naj teta. Svakog dana kad dovedem svoje blizanke Anu i Lanu u vrtić one kad vide kroz staklo vrata njezin veliki osmjeh trče do nje i sa veseljem ostaju u svojoj jasličkoj grupi. Ona je teta koja je zaslužna da nismo ispisali djecu iz vrtića kada je prilagodba bila teška i kada se adaptacija pretvorila u noćnu moru. Tada je jedino teta Mira uz svoje tople rijeći i svoj široki osmjeh polako pridobila cure da osjete sigurnost i bez daljnih problema se prilagode. Ona je takva prema svoj dječici ne samo prema našim curkama i zato ju svi roditelji vole a i djeca.

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Drage čitateljice, molimo vas da odgojiteljice prijavite putem obrasca u članku: 

    https://klokanica.24sata.hr/vrtic/dijete-u-vrticu/trazimo-naj-tetu-u-vrticu-nominirajte-odgojiteljicu-i-osvojite-vrijedne-nagrade-za-vrtic-9766 [klokanica.24sata.hr]

    Sretno!

  • sanja_t28

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    TETA TREĆI RODITELJ JE NAŠA DRAGA TETA JELENA ŠTIMAC IZ DJEČIJEG VRTIĆA UTRINE , MARETIĆEVA.
    Zašto teta treći roditelj?!
    Zato što je moja Nicole dijete koje ima rupicu na srcu i ugrušak na mozgu, alergijske reakcije i to je to od povijest bolesti. 
    Prva teta koja je rekla ništa vi ne brinite mi pazimo na sve i zaista je točno. 
    Teta koja se ponaša isto prema ostaloj djeci i prema Nicole, nema nikakve razlike da bi dijete primijetilo pa čak i dok jede drugačiju hranu od ostalih zbog alergija.
    Teta Jelena je baš stvorena za posao koji radi jer baš se vidi ta ljubav njena i pripremljenost za posao, kreativna, vedra, pozitivna i uvijek nasmiješena kao da ni jedan problem nema.
    Smatram da njeno znanje, volja i trud je uvelike značilo da djeca dolaze za osmijehom i voljom u vrtić i kad se slučajno koja suza nađe, čim vide tetu odmah se smire i njen zagrljaj na njih djeluje kao smirenje kao kad majka zagrli dijete.
    Nažalost u današnje vrijeme djecu nam odgaja vrtić, a ne mi sami budući da imamo jako malo vremena i super je kad znaš da ti je dijete na sigurnom i da ući, vježba i veseli se, a ne da je tužno i u nekom kutu.
    Znam da tete Jelena nije sama u ovom svemu ali ipak ona je meni posebna i što sam primijetila dječica ju obožavaju i svi kao tim su puno naučili i od nje i drugih teta.
    Osjećam se ponosno kad vidim kako radovi naše grupe u vrtiću budu izloženi na panou ili zidu, na ormaru gdje god jer se vidi koliko tete imaju ideja i s čim se sve može napraviti neki rad.
    TETA JELENA HVALA VAM.

  • sanja_t28

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu


    TETE U VRTIĆU SU SVE ZAKON <3 DJEČIJI VRTIĆ UTRINE -MARETIĆEVA <3

  • Ela

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Za kategoriju “Teta treći roditelj” nominiram tetu Ljubicu Krnjak iz vrtića “Fijolica” iz Novigrada Podravskog..!  
    To je onaj tip tete koju ujutro kad vidite preplavi vas toplina,  u ocima joj vidite toplinu i najgore jutro,  a kod nas ih ima puno jer smo veeeeliki spavalice i onda se tesko ustajemo,  pretvara u divan dan!  Nasa kcer Shante Lee je dijete kako teta kaze naprednije od svih u skupini bez obzira na godine,  a ta naprednost ponekad je jako teska i zahtjevna,  djevojcica sa milijun pitanja i to ponekad vrlo ozbiljnih i odraslih pitanja,  djevojcica koja ima energije da obasja cijeli svijet,  djevojcica koja u svemu vidi negativno,  a i u svemu vidi pozitivno… Uglavnom tesko dijete 😁..  A nasa teta Ljubica je tu u svakom trenutku kako za nju tako i za sve druge naravno,  al kad god i van vrtickog vremena joj posaljemo poruku uvijek je spremna za odgovor!  Teta koja se za svaki problem spusti na razinu djeteta i objasni i razjasni sve nedoumice…  Teta koja da pusu kada boli,  zagrli kada je dijete tuzno,  ali i teta koja povisi glas kada treba!  A najveci poklon teti za njeno odgajanje i roditelju za potvrdu da je teta savrsena je kad idemo iz vrtica,  a nasa Shante Lee otrci do te iste tete,  zagrli ju i kaze “teta volim te” ❤ Da ne bi pomislili da su svi dani idealni,  naravno da nisu ima dana kad teta povisi glas pa ju onda bas i ne voli nasa curica,  al kad prodje los dan onda se nasmije,  kaze teti da ju voli i da je zaboravila jucerasnji los dan ❤💙 e to je za nas savrsena teta 😍

  • Jelen@

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Hm…koju kategoriju odabrati za mladu tetu Ivanu iz djecijeg vrtica “Vjeverica”u Solinu(Rupotina)?!Prijavljujem je za sve 3 kategorije ako je moguce,a znate li zašto?Zato jer je ona nešto posebno…Svaka cast svim tetama,a prosli smo ih u 3 godine minimalno 5,ali zaista ona je “drugacija”…Uvijek je nasmijana,vesela i jako ljubazana…A sad ukratko o tome zasto je ona teta za “sve”…                                                                                     Ona svako dijete ceka na vratima sobe,Ona svakom djetetu svakodnevno dariva zagrljaj pun ljubavi i prijateljstva,Ona se svakom djetetu maksimalno posveti,Ona slusa djecije probleme,Ona “stvara” krug prijateljstva na neku temu gdje svako dijete prica a ostali ga slusaju,Ona se prilagodava djeci…Ne tjera ih ako nisu raspolozeni za neku aktivnost da je rade na silu,nego pita djete sto ono zeli raditi…Ona je jako kreativna,mastovita i vrijedna…Uci ih sudjelovati u skupljanju materijala za radionice ili projekte…Maksimalno se trudi sto bolje napraviti i predociti im vizualno,a onda ih sve to uci kroz citanje i igru.Ona svako dijete ukljucuje u predstave i priredbe,Od najmanjeg do najveceg.Svaki suncani dan je s djecom u dvoristu ili u setnji.Djeca je jednostavno obozavaju.Cak su mi jedan od najljepsih prizora kad pred kraj dodem po svog sina,njih par jos i sobi,decki na podu se igraju a curice sjede oko tete,a ona najmlada sjedi na njoj,ona je mazi i sve pricaju…Ma necu je vise hvalit😆,al stvarno takva je i takvih je malo…I nisam jedina koja to misli jer kome god da kazem kad me pita “tko mu je teta u vrticu” svi su roditelji puni hvale,a djeca ljubavi prema njoj…A dijete je iskreno i osjeca pa ako roditelj nije u pravu ono je…I samo jos jedna stvar…Ona je nazalost teta koja radi po zamjenama…Zalosno je da netko tako dobar,tko voli svoj posao i tko u njega daje cijeloga sebe nema priliku radit…Eto…to je ukratko o teti Ivani i nadam se da ce bar dobit jednu titulu iako po nama zasluzuje sve i hvala joj na svemu…😘😘😘

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.