Moguca trudnoca da ili ne

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Nani123

    Nani123

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Cao curke ovako nova sam ovdje ostajala sam trudna sest puta od toga zadnja mi je bila vanmatericna trudnoca i sanse da ponovo ostanem trudna su 50 prema 50 ali imala sam menvu od 27 do 1 i imala sam odnose sa muzem bez zastite zelimo bebu ali ja sam diabericar vec 25 god pa me zanima nikad simptomi nisu isti ni kod jedne trudnoce zasnjih dana se zamorim i pocela sam puno jest slatko cokolada keks nije bitno samo da je slatko grudi su mi vece nisu nesto posebno ni tvrde ni bradavice su mmi vece ali nisu tamne ali iz bradavica mi na pritisak ruke izlazi nesto bijelo to mi se desavalo i sa prethodnim trudnocama kazu da je to kolostrum a i pocela sam spavat preko dana sto inace ne radim pa me zanima vase misljenje oraspolozite me test se ne smijem usudit da kupim jer sam u totalnom rasulu zbog svega toga od prije

    Sanja

  • Avatar Nani123

    Nani123

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Cao curke ovako nova sam ovdje ostajala sam trudna sest puta od toga zadnja mi je bila vanmatericna diabeticar sam 25 god i sad su mi sanse da ostanem ponovo u drugom stanju 50/ 50 pa me zanima vase misljenje nikad simptomi nisu isti ni kod jedne trudnice ali ovako svaki put kad sam ostajala trudna pojavip bi mi se zuto bijeli iscjedak iz dojki to mi se desilo i sad i sto posto sam znala da sam u drugom stanju ali sad me je strah svega toga od prije i testa na trudnocu imam neke od simptoma malo osjetljive grudi znam pojest po citavu cokoladu odjednom spavam preko dana sto inace ne radim, zamorim se boli me trbuh kao da cu dobit a zadnja menga mi je bila 27,01 bole me donji dio ledja zanima me vase misljenje i islustva

    Sanja

  • victoria

    Broj poruka: 125

    Prijavi adminu

    Draga Nani, ja sam trudnica i sve te simptome, umor, osjetljivlje grude i pojacan apetit i ja sam imala… meni su to sve simptomi za trudnocu, isto tako neznam koliko imas godina ali znas kakve smo mi zene, i hormoni utjecu na sva nasa zbivanja u tijelu… nadam se da je trudnoca i da je sve u redu .. koliko ti dana kasni? 

  • Avatar Nani123

    Nani123

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Hvala draga ma ja imam 33 god 

    Sanja

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.