Moguća trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iva234
    12. Siječanj 2023. 15:14

Pozdrav svima,
    Imam jedno pitanje i da vidim dali je koja od vas bila u takvoj situaciji.
    1.01 smo imali nezasticeni odnos i tada po kalendaru sam bila dan nakon ovulacije( srednja mogućnost trudnoće) , inace radimo bebi.
    10 dana nakon mi se pocelo javljat nekakvo oskudno krvarenje, koje je znatno manje od menstruacije pa me zanima dali bi to moglo biti implatacijsko? Menstruaciju bi trebala dobiti za 2 dana ,a ja vec 3 dana pomalo krvarim ,skoro nista s obzirom kakvu menstruaciju inace imam..sta vi mislite sta bi to moglo biti ? 
    Hvala

• ikicaaa
    18. Siječanj 2023. 16:36

Pozdrav svima,
    Ja sam novija na forumu i tu sam da bih pridobila par informacija ako je neka od vas imala slično iskustvo. Radi se o tome da je meni trebao ciklus da počne 15.1. i danas je več četvrti dan kako mi izostaje ciklus. Uradila sam test i ispao je negativan. Zanima me šta dalje? Da li treba da sačekam još ili da se javim lekaru?
    Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.