Moguća trudnoća

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina_14

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Imala sam odnos dan poslije menstruacije i bilo je ejakulacije….inače su mi redovite menstruacije i traju mi 6,7 dana …da li postoji mogućnost za trudnoću?🤗

  • Avatar Lida 🍀

    Lida 🍀

    Broj poruka: 995

    Prijavi adminu

    99,9% da nije moguća trudnoca. Plodni dani su oko 5-6 dana nakon završetka menstruacije. Znaci od cca 12.-20. dana ciklusa. Tvoj odnos je bio 7. ili 8. dan ciklusa. 

    🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

  • antonelaa2211

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Imam pitanje…zadnju menstruaciju sam imala 25.12-29.12. dečko i ja smo u medjuvremenu imali nezaštićene spolne odnose te sam prije tjedan dana imala grčeve u donjem dijelu stomaka i smećkas isjedak koji je trajao 2-3 dana. Danas sam imala mučnine i imam bol u grudima s tim da trebam dobiti 29.01 (mentruacije mi većinom znaju kasnit 2-3 dana i skoro nikada nemam bol u grudima kao simptom pms-a) Dal je moguće da se radi o trudnoći? 

  • antonelaa2211

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    antonelaa2211

    Imam pitanje…zadnju menstruaciju sam imala 25.12-29.12. dečko i ja smo u medjuvremenu imali nezaštićene spolne odnose te sam prije tjedan dana imala grčeve u donjem dijelu stomaka i smećkas isjedak koji je trajao 2-3 dana. Danas sam imala mučnine i imam bol u grudima s tim da trebam dobiti 29.01 (menstruacija mi većinom uvijek kasni 2-3 dana i skoro nikada nemam bol u grudima kao simptom pms-a) Dal je moguće da se radi o trudnoći?


  • marijamiriam14

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Pozdrav, trebala bih i ja pomoć. U sličnoj sam situaciji. Naime, menstruacije mi nikad nisu bile redovne( Od 30 pa do 55 dana) a nije PCOS i zbog toga me ni jedan ginekolog nije shvaćao ozbiljno, kažu jednostavno je to tako i nije opasno, ne mene jako brine. Unatoč zbrkanom ciklusu imala sam VT prije malo manje od 2 godine. Prije toga smo barem 2 godine pokušavali onako usputno(jednostavno nismo se pazili pa ako uspijemo super). Ali eto, osim VT ni jednom nismo uspjeli. Da napomenem, VT je bila jako teška, jedva sam preživjela(tako doktor kaže), odstranili su mi desni jajovod..također tada su sve provjerili i sve je bilo u redu i s hormonima, i nisam imala ni ciste, apsolutno sve normalno i ne znaju zbog čega je došlo do VT.. da skratim.. od tada pokušavamo i sada sam 35. dan ciklusa dobila smeđi/ više  bež iscjedak koji je trajao u prekidima tjedan dana i nakon toga pojačan proziran(bjeljanjak) iscjedak.. boluckanje u jajnicima.. osim toga  ni jedan drugi simptom.. i sad ne znam što bi to moglo biti.. možda implantacija/ ovulacija/ ili neki hormonalni poremećaj..nisam više pametna.. napravila sam test 38. dan( neki first sign od nekih 25um)  i bio je negativan..naručena sam tek idući tjedan kod ginekologa a do tad ću izluditi istraživajući.. 

    👩‍❤️‍👨 27. 5. 2015.
    👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)

  • antonelaa2211

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Hvala na odgovoru…Pričekat ću do 30og ako ne dobijem m. radim test…
    Bojim se da ne bi bio lažno negativan ako bih ga sad radila…
    Hvalaaa 

  • marijamiriam14

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Kejsy  ❄️ ☃️

    marijamiriam14

    Pozdrav, trebala bih i ja pomoć. U sličnoj sam situaciji. Naime, menstruacije mi nikad nisu bile redovne( Od 30 pa do 55 dana) a nije PCOS i zbog toga me ni jedan ginekolog nije shvaćao ozbiljno, kažu jednostavno je to tako i nije opasno, ne mene jako brine. Unatoč zbrkanom ciklusu imala sam VT prije malo manje od 2 godine. Prije toga smo barem 2 godine pokušavali onako usputno(jednostavno nismo se pazili pa ako uspijemo super). Ali eto, osim VT ni jednom nismo uspjeli. Da napomenem, VT je bila jako teška, jedva sam preživjela(tako doktor kaže), odstranili su mi desni jajovod..također tada su sve provjerili i sve je bilo u redu i s hormonima, i nisam imala ni ciste, apsolutno sve normalno i ne znaju zbog čega je došlo do VT.. da skratim.. od tada pokušavamo i sada sam 35. dan ciklusa dobila smeđi/ više bež iscjedak koji je trajao u prekidima tjedan dana i nakon toga pojačan proziran(bjeljanjak) iscjedak.. boluckanje u jajnicima.. osim toga ni jedan drugi simptom.. i sad ne znam što bi to moglo biti.. možda implantacija/ ovulacija/ ili neki hormonalni poremećaj..nisam više pametna.. napravila sam test 38. dan( neki first sign od nekih 25um) i bio je negativan..naručena sam tek idući tjedan kod ginekologa a do tad ću izluditi istraživajući..
    Zao mi zbog vanmatericne, prosla sam to i jedva prezivjela.. Ali sad mislim d aimas ljepih vjesti, samo nisam skontala koliko dana nakon tog rozog iscjedka si radila test?


    Radila sam ga 3. dan od kad je iscjedak poceo(u to vrijeme je bio stao iscjedak,no nakon tog se jos par dana nastavio..).. hvala puno na odgovoru, nadam se +, kako sebi zelim, tako i svima koji pokusavaju..

    👩‍❤️‍👨 27. 5. 2015.
    👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)

  • Bimbi

    Broj poruka: 91

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure, 
    Evo situacija je ovakva, zadnju menstruaciju sam imala 27.12, inače imam redovne cikluse, dolazi točno u dan, s time da nikad nemam nikakve simptome PMS-a, da ne pratim nebi znala da ću dobiti menstruaciju. Nakon menstruacije imala sam odnose s partnerom dosta često metodom prekinutog snošaja, nismo uopće pratili plodne i neplodne dane. Menstruaciju sam trebala dobiti jučer, 26.1. Jučer sam imala grčeve u trbuhu i peckanje u jajnicima, donji dio leđa me boli (peče) ne znam kako bi opisala, umorna sam i iscrpljena i imam bolne grudi na dodir. Ne znam ima li kakve veze, ali jutros me i nokti bole na dodir. Mislite li da postoji mogućnost trudnoće? Ako danas ne dođe menstruacija, planiram sutra ili u subotu napraviti test. Voljela bi i ja ugledati svoj + na njemu 🙈
    Hvala na pomoći! 🤗🤗

  • Avatar Rose.

    Rose.

    Broj poruka: 1402

    Prijavi adminu

    Bimbi

    Postoji mogućnost trudnoće. Najbolje napraviti prvim jutarnjim urinom, ovisno kad je bila ovulacija, al ja sam radila dva puta na dan kad bih trebala dobiti M, i bio je plusić. 
    Sretno 🤞🏻

    💗💙💙
    [tickerfactory.com]

  • Bimbi

    Broj poruka: 91

    Prijavi adminu

    Po kalendaru je ovulacija bila 12.1.. znači čekam sutra ujutro, ako ne dođe danas pa ću napraviti test. Hvalaaa

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.