Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bubaa
    11. Kolovoz 2019. 13:10

Pozdrav,
    Nova sam na stranici, napravila sam profil samo zbog ove teme jer sam zabrinuta zbog trenutne situacije. 
    Dakle, imala sam zadnju manstruaciju 4.-9.7., na antibaby pilulama sam već 7 godina, ciklus redovan, bez ikakvih odstupanja ikad u 7 god, do prošle menstruacije koja se nije pojavila. Odjednom su me grudi počele boljet, dlake rastu nenormalnom brzinom na nenormalnim mjestima, izostaje menstruacija. Prvi test napravljen i pozitivan, drugi negativan i treći opet pozitivan (jako blagi plus). Kod gin imam dogovoreno tek za dva tjedna zbog godišnjih, a za dva tjedna ću izluditi od čekanja :D. Zanima me samo da li se koja susrela sa takvim stanjem? Da li je koja ostala trudna bez obzira na kontracepciju? Ja si sve nekako mislim da su mi samo hormoni podivljali od tko zna čega, ali su me testovi zbunili.
    Ako koja zna nešto više ili ima neku situaciju za podijeliti bila bih vam zahvalna. :)

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 13:11

Izvadi privatno hormon beta hcg

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.