Moguca trudnoca?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Bok,  ne znam gdje bi bilo najbolje da pitam pa sam nasao i ovaj forum, pitanje u vezi trudnoce, ja i cura smo imali odnos 20.5 s tim da ona treba dobit mengu sutra 28.5.. imala je prozirno bijeli ljepljivi iscjedak za koji mi tvrdi da ga do sad nije primjecivala (dobila ga je danas, dan prije menge) imali smo odnos sa kondomom iako smo imali i kontakt bez kondoma prije samog odnosa gdje se bojimo da nije slucajno rijec o predejakulatu od kojeg se moze zatrudnit.. pa vas molim ako neko zna nesto vise o tom iscjedku da mi napise sto hitnije.. kakve sam srece sutra menge ziher nema pa letim po test..

  • Aaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pardon iscjedak se pojavio prije 4 dana i nema simptome za mengu, ono bol u grudima ledzima i doljni dio trbuha..

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Menstruacija jos ne kasni,  prema tome najranije sutra ujutro napraviti test. Ima ih doduse koji se mogu napraviti i ranije,  ali nema smisla zuriti.
    Treba uzeti u obzir da i sutra jos moze biti prerano za test,  ako je ovulacija bila kasnije.
    Opcija je vadjenje bete iz krvi,  za sto ce vam biti potrebna uputnica.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Aaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Po tom nekom kalendaru za mengu imali smo odnos puno poslje plodnih dana, ali nas zabrinjava taj iscjedak jer nije se do sad pojavljivao prije menstruacije odnosno nakon plodnih dana.. u svakom slucaju hvala na odg test radimo sutra u svakom slucaju 

  • Avatar Grizli

    Grizli

    Broj poruka: 8261

    Prijavi adminu

    Ovulacija ne mora nuzno biti da je imala 14 dan ciklusa. Ovisno o duzini cijlusa moze biti od 9 pa nekim curama zna biti i 20 dc to je individualno od zene do zene. Kao sto Proud kaze test najranije moze sutra ujutro, ako ne dobije a test je negativan moze ponoviti ga za 2 dana ili betu vaditi

    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.