Mirovanje radnog odnosa do 3. godine djetetova života

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2014. 13:18

Vidim da nismo naceli ovu temu, pa eto...
    Ja sam trenutno u postupku sredjivanja istoga, pa me zanimaju misljenja i iskustva ako je netko bio na neplacenom dopustu?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

missha
    26. Veljača 2014. 16:47

Kako to uopće ide sa zahtjevom? I kad se to treba dat?

missha
    27. Veljača 2014. 11:01

To me je zanimalo baš, dal se može vratit kad se hoće :D Meni je problem s malom, samo hoće cicat, neće jest i strah me je kak će to uopće izgledat. Možda projede do onda, imam još 3 mjeseca :D Al me straaaaaah

27. Veljača 2014. 11:41

Da, mozes se vratit bilo kada, samo moras najaviti. Meni je problem kaj nemam kuda s malim. Muz mora jos ostati u Njemackoj, a ja radim u dvije smjene, vikende i praznike i sve zivo. Cesto ostajem do dugo u noc, kada su inventure, zaprimanje robe i sl. Tako da jednostano nisam imala izbora, nema tog vrtica koji radi kako ja radim. A tetu cuvalicu kad bi nasla koja je spremna tako raditi, morala bih ju vjerojatno platiti vise nego sto zaradim. I jos mi dijete ne bi vidjelo ni mene ni mm-a. Tako da je ovo bilo jedino moguce rjesenje.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

missha
    27. Veljača 2014. 12:52

Da, definitivno bi morala dat više nego kaj ti je plača... Ja neznam, budem vidla još mjesec dana, pa bum se dogovorila s poslodavcem... U biti i s mužem :D Neznam....

AndTib7910
    05. Ožujak 2014. 15:06

Nisam imala to iskustvo. Ali imala sam i još uvijek imam iskustvo rodiljnog dopusta zbog njege dijeteta. Rijetko nailazim na mame i roditelje koji su tako dugo to nastavljali. Vrijeme i razvoj dijeteta će mi najviše reči da li je duži boravak i rodiljni dopust bio dobar korak. Za sad mislim da je vrlo dobro što se tako odvijalo.

Kali3
    16. Listopad 2014. 17:38

Imam jedno pitanje za ProudMomy (jer i sama želim početkom iduće godine, nakon što mi istekne roditeljski dopust, koristiti pravo mirovanja radnog odnosa do 3. godine - pa pokušavam na netu pronaći korisne informacije, a ovdje ih ima :)).
    Dakle, pitanje napokon glasi: Otkuda ste dobili te informacije za mirovanje? Pogotovo ovo da možemo prvo iskoristiti godišnji odmor? Želim se naoružati provjerenim činjenicama kada poslodavcu priopćim vijest...voljela bih biti potkovana zakonskim odredbama i člancima, a nigdje ništa konkretnije ne pronalazim, pa eto, molim pomoć - gdje ste pronašli te informacije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.