Miomi i planiranje trudnoće / trudnoća

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baccarat

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Ja sam imala samo submukozni i taj je nestao sam (?!), dosla na histeroskopiju s nalazom uzv-a jedan sbmk miom i 2 polipa kad u maternici sve cisto😄Ali tila sam rec da je moja prijateljica iznila dvi trudnoce sa subseroznim miomom i nista nije smetalo. Dapace,svi su joj rekli da taj subserozni nema nikakvog doticaja s plodom jer je zapravo u tkivu van maternice. Nadam se da sam pomogla.

👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
    👦1984.on,asthenozoospermija
    Pokušavamo od 10/22
    Dvije biokemijske
    11/24 Repromed

IvonaSi2509

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

Baccarat

Ja sam imala samo submukozni i taj je nestao sam (?!), dosla na histeroskopiju s nalazom uzv-a jedan sbmk miom i 2 polipa kad u maternici sve cisto😄Ali tila sam rec da je moja prijateljica iznila dvi trudnoce sa subseroznim miomom i nista nije smetalo. Dapace,svi su joj rekli da taj subserozni nema nikakvog doticaja s plodom jer je zapravo u tkivu van maternice. Nadam se da sam pomogla.

Hvala ti 🥰

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY
    28.02.24| IVF TURKEY 26js | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    01.01.25| EUROPE IVF PRAGUE ⏳

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.