Menstruacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana212

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav zadnji menzis sam imala od 26.6-2.7  jucer  mi je islo malo smeckasto i sluz kao bjelanjak . Jel to pocetak menzisa ili je trudnoca u pitanju? Dns isto malo nesto smeckasto .  Imamo nezasticene odnose i zile mi se vide na grudima i bole me bradavice na dodir. Moze savjet?

  • Avatar Sara 🌸

    Sara 🌸

    Broj poruka: 1979

    Prijavi adminu

    ana212

    Pozdrav zadnji menzis sam imala od 26.6-2.7 jucer mi je islo malo smeckasto i sluz kao bjelanjak . Jel to pocetak menzisa ili je trudnoca u pitanju? Dns isto malo nesto smeckasto . Imamo nezasticene odnose i zile mi se vide na grudima i bole me bradavice na dodir. Moze savjet?


    Napravi test. 

    04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.