Masaža za plodnost

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Jelena1122

    Jelena1122

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Za sve koji se bore s neplodnošću…
    Vec sam na nekoliko mjesta procitala upute, vidjela videa pa i statistike izlječenih pacijentica koje su pomocu MASAŽE abdomena ucinile svoje produktivne organe plodnima (a borile su se s neplodnošću). 

    Ja osobno imam začepljen jajovod. Sestricna iz Londona mi je poslala link od klinike koja tamo liječi hidrosalpinks, začepljene jajovode i druge potseskoce neplodnosti na prirodne načine koji nasi doktori ovdje ni ne spominju. 

    Da li je koja od vas bila na nekoj takvoj masazi i gdje? 
    Ima li mozda tko iskustva s ovom klinikom u Londonu?
    Link od klinike: https://clearpassage.com/infertility-issues/ [clearpassage.com]

    Pokušavamo 1,5g.
    Laparaskopija: izvaden desni jajovod-hidrosalpinks.
    Lijevi jajovod-zacepljen ali nisam ga dala van, bar zasad. Zelim probati sve prirodne lijekove ako postoji mogućnost da postane prohodan. 🤗 Trenutno koristim pripravke časne sestre Ljubice.
    jelenaznj@yahoo.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.