Bome je preletjelo jos jakoo malo Lilice
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lilice, bas mi je drago, jos malo pa ste zajedno! A najlijepsa stvar na svijetu nakon turbulentne trudnoce je uzeti bebicu u narucje i vidjeti da je sve u redu i znati da ste uspjele sve izdrzati. Samo hrabro i sve ce biti ok
daaa bas to, ne mogu docekatiii bas smo zasluzile da se nakon svega toga mazimo, pazimo i uzivamo
Trudna sam 36+4 tj. na pregledu prije 3 dana ginekologica mi je utvrdila manjak plodne vode,afi 8,5 i rekla mi je da je na donjoj granici i da ne zna uzrok...dali je koja imala sličan slučaj i jeli sve bilo u redu?
lilice tek sad vidim tvoj slucaj...nadam se da bude sve ok s bebicom i da cete se ubrzo upoznati...cekamo te u rodama...
Laura 21.08.2014 :-*
Na koji način se iskazuje manjak plodne vode -fizički na majci i da li uopće,osim tog curenja i prikaza na uzv,postoje li neki drugi simptomi bolovi ili sl.?
Drage mame i trudnice, u 22+5 tjednu mi je konstatiran AFI indeks 7,4cm. Doktor koji je radio UVZ kaze da je to po njegovom misljenju manjak plodove vode. Bebica je uredu po svim parametrima odgovara ovom tjednu trudnoce. Da li ste vi imale ovakav problem i kako ste ga rijesili. Svakao idem i po drugo misljenje jer sam cula da je to individualno. Hvala.
Drage trudnice,
Ja sam u 33/5.
Ustanovljen mi je manjak plodne vode-AFI 4 - 5 u 31 tjednu.
Hospitalizirana...
Mirovanje...
E sad,istrazujuci utvrdila sam da pomaze i ovo:
3l vode dnevno
jabuke
Donat Mg - manje kolicine
izbaciti slatkise
izbaciti casu vina dnevno iako je kupinovo
izbaciti kavu.
Upravo sam na putu doma-AFI 12 :)
Eto-nadam se da ce nekome biti od pomoci...
Sortiraj odgovore
Najstariji