Manjak plodne vode

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    21. Kolovoz 2014. 19:42

Lilice drzi se ,, jos samo malo i curka je sa tobom 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Gold👑
    21. Kolovoz 2014. 20:07

Lilice drži se,nadam se a i iskreno vjerujem da će sve biti u redu! Samo hrabro 

renata6
    21. Kolovoz 2014. 21:17

A joj Lilice pa zar opet bolnicaPa kaj ti doktori sad briju, sam dva tjedna, pa sad 5 tjedana, više ni oni sami ne znaju. Držim fige da stvarno niš ne zaostaje i da rodiš bebicu onak baš po mjeri i da prođe sve u redu. Ovo je više nemoguće kako se predomišljaju, kao da nemaju nimalo stručnosti!

ninika11
    21. Kolovoz 2014. 23:31

Lusilu Lilica je isto u vinogradskoj. Ajde molim te upisi detalje ili ako ne zelis tu pisati posalji privatnu poruku. Hvala draga

Lilica
    23. Kolovoz 2014. 18:04

hvala na lijepim rijecima
    uglavnom imam novosti, inducirat ce me prije 40. tjedna (sutra ulazim u 38.) jer kazu da onda beba vise nema sta dobivati na tezini i da posteljica ionako tad polako svima gubi funkciju, a zadrzavajuci ju unutra predugo povecava se rizik za mozebitne poteskoce. eto tako da sad cekam da prode taj 38. tjedan pa cemo vidjeti kad nam dolazi nasa djevojcica, ne mogu ju docekatiiii

Boba10
    23. Kolovoz 2014. 18:11

Lilice, izdrži još samo koji dan i eto tebi tvoje mrvice 

Boba

renata6
    23. Kolovoz 2014. 21:33

Lilice,još malo i malecka je tu, ne mogu vjerovati nekako mi je brzo proletilo....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.