buduće mama,da li ima koja problema sa manjkom plodne vode i da li je to opasno?
meni su rekli da je malo i u bolnici sam no imam i drugih problema.. a cimerici je bila ta dijagnoza, bila je 4 tjedna pod nadzorom i onda indukcijom rodila preslatkog malog djecacica
opet su me strpali u bolnicu, napravili su svoj uzv jer ovaj ne priznaju i tamo ispada da joj trbuscic zaostaje 5 i pol tjedana znaci jos vise.. ostavili su me tu do kraja no ne zele ju vaditi van, nema terapije, samo ju nadziru i dok god je ona dobro ostavit ce ju unutra. a pitam se ja kako je dobro ako je sve vece odstupanje..
eto to je moja trenutna situacija..
Ajoj Lilice moja opet ali jos malo sad ce i tvoja mala princeza brzo van kad ti je ono termin
A joj draga moja.bit ce sve u redu vidjet ces.te njihove mjere nisu 100% tocne.jesu te slali na 4d?
Lusilu
A kakvi su ti nalazi?moja prijateljica je isto tako imala problema s ultrazvukom i nalazimaj.prvo su joj fulali termin pa rekli da je dijete bolesno da bi trebala abortirat pa svasta nesto i na kraju kad je otisla na 4d dok. Joj je reko da ovi u bolnici nisu jormalni da je dijete u savrsenom redu
Lusilu
Lilice... drži se bude to sve ok na kraju bilo....da nešto nije ok već bi oni to rješili carskim ili nekako...
Sortiraj odgovore
Najstariji