Pozdrav drage zenice..
Ja sam nova na forumu..
Trenutno sam trudna 9 tjedana i 5 dana…
Prvi put sam bila na ultrazvuku sa 5+6 kad se vidjela pravilna gestacijska vrecica te pravilna zumajncana s eo bez otkucaja srca, sa 6 + 4 sam isla ponovno te nam je malo srceko kucalo 130 , ono sto me brine je crl(velicina ploda) koji je bio 4 mm vidim da je to manje za taj tjedan u kojemu jesam, najme gestacijska vrecica odgovara 6 + 4, cikluso su mi od 28 do 30 dana…
Sad u utorak idem na sljedeci pregled sa 10 tjedana..
Dal je koja imala takvu situaciju?
Zurim pa cu ukratko, samo da ti napisem svoje iskustvo jer znam kako se osjecas. Ovu trudnocu na 6+2 plod 3mm , isti dan kod drugog doktora na drugom UZV 5mm. Isto kasnilo koji dan velicina a sada na oregledu u 11 tjednu, beba veca za tjedan cijeli… ne brini ok je to sve 💕

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Pozdrav drage zenice..
Ja sam nova na forumu..
Trenutno sam trudna 9 tjedana i 5 dana…
Prvi put sam bila na ultrazvuku sa 5+6 kad se vidjela pravilna gestacijska vrecica te pravilna zumajncana s eo bez otkucaja srca, sa 6 + 4 sam isla ponovno te nam je malo srceko kucalo 130 , ono sto me brine je crl(velicina ploda) koji je bio 4 mm vidim da je to manje za taj tjedan u kojemu jesam, najme gestacijska vrecica odgovara 6 + 4, cikluso su mi od 28 do 30 dana…
Sad u utorak idem na sljedeci pregled sa 10 tjedana..
Dal je koja imala takvu situaciju?
Prvi UZV isto sa 6+5, vidjela se GV i ŽV, bila jučer, po mengi 9tt, a po UZV 8tt. Doktor kaze da je sve u najboljem redu. Isto su mi ciklusi oko 28 dana ali očito je bila kasnija ovulacija (dojila sam kad sam ostala trudna)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji