Mame Njemačka pomoć

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar TinaZg1211

    TinaZg1211

    Broj poruka: 70

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage zene i mame. Sada sam se registrirala ali nemogu na forumu naći temu koju sam citala dok se jos nisan registrirala( mame u njemačkoj) no svakako bi mi i vi ostale mogle dati savjet. Prvi dan zadnje mjesecnice bio je 27.07 u prosjeku traje 5/6 dana. Po kalendaru su najplodniji dani bili 08.08,09.08,10.08..tog 10.08 je bio i dan ovulacije. Odnose smo nastavili svaki dan do 15.08 ( znam namučila sam muža 😂) e sada, moja pitanja. Dali je rano da test vec sada pokaze razinu hcga ako je do oplodnje doslo? Toliko sam opterecena time da ne funkcioniram normalno.
    Uradila sam dva clearblue testa i pokazala su negativno. Jutros sam jednu trakicu isto negativna.
    Po istom kalendaru trebala bi dobiti za 2 dana. Simptome imam ali nisu kao inače. Inače mi tetka stigne a da ni neznam da ce doci ili tih par dana prije malo više jedem ili me strasno dan prije bole prepone i noge. A sada nije tako. Sad me boli donji dio ledja bas kao trudovi u prvoj trudnoci i grudi su mi otekle dosta. Smeta mi cigareta. Jedem dosta. A uz sve imam neopisivu zelju za cocacolom🙄 tu istu zelju sam imala sa sinom .
    Ali prva trudnoca je bila prije 6 godina, meni je to odavno tako da tada nisam pratila plodne dane i nisam se opterećivala. 
    I jos nesto, nakon tih odnosa dobila sam upalu tj gljivice tako da sam u ljekarni uzela vaginalete. Gljivicnu infekciju sam imala kroz cijelu prvu trudnocu i nikad vise kasnije a niti prije iste. 
    Jucer sam otisla mojoj ginekologici ali je na urlaub do 9 mj a za zamjenu ima samo doktora opce prakse a ne ginekologa a ja ludim. Pa ako moze savjet i misljenje. Dali je trudnoca moguca ali je prerana pa su testovi negativni ? Dali upala utječe na zacece ili ishod testa  ? I ako ima koja mama u De da mi kaze mogu li ja otici vaditi krv u neki labaratorij a ne kod moje doktorice pa makar platila 🤗

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.