Ana- super su slike i ideja!😀😀
Ja nažalost nemam nijednu takvu sliku, a i nisam uopće kreativna...🤣🤣

👨👩👧👧👭
Negativ Alles gute 🤣🤣🤣 ich bin upravo stižemo kući 🤣🤣🤣
Ana Aurelio je presladak, a ideja je top ❤️
Cure su bile super u putu, evo upravo stižemo kući 😊

Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ana super super slike!! 😍 Mi isto nemamo takve jer nas je za prvi mjesec uhvatila Korona i samo sam karticu stavila i tako nastavila. Nekad mi baš žao, ali imamo božičnu u kutiji ispred bora s natpisom merry xmas, novogodišnju u snješko bodiju s 2020 na glavi, sa šibom za sv nikolu, pusicama za valentinovo. Tu kompenziram 😄 Btw tražim zeko uši za uskrs pa ako netko vidi neka javi 😊

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Aurelio, sretnih 8 mj!!🥳🥳 Mama, svaka čast na kreativnosti...ideja super, realizacija super...Aurelio presladak!! 😍
.
Hvala cure...ni ja se ne osjećam kao da mi je 34...nekad se zamislim i ne vjerujem da toliko godina imam...
Ugl preumorna sam od ova dva dana i sve sve me boli...samo bih spavala 😴😴
.
Ja Riti dam samo 2 bočice tijekom dana...nekad samo 1...i ugl po 150ml vode i 5 mjerica...
Pred spavanje dam 210...i tijekom noći nekad 1, nekad 2...
Sad mi se to čini nekako malo naspram vas...🤔

url=https://lilypie.com]
Hvala cure 🥰
Lullaby ja ugl naručujem sa amazona, tako da vjerujem da ćeš lakše tako naći nešto za naručiti 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Negativ, uh, ja sam godinama vjezbala prema njihovim videima i programima i obozavam ih! ❤️ Meni je njihov pristup genijalan i bas sam bila zadovoljna rezultatima, ali prestala sam vjezbati u trudnoci, prvo zbog umora, a kasnije i zbog cuvanja trudnoce. Sad jedva cekam da im se vratim 😃 Ti slijedis neki konkretan program ili sama biras i slazes kako ti pase?
Chian da i ja gledam prelijepa al to sam vidila i prije na slikama, nego sigurna sam da si toga svijesna. Baš volim vidit prirodne ljepotice, a ne sad filter, booster ladies.
Banana nanana naa lala 🤣 Aurelio Minion mali preslatki. Ana odlična ideja, ova mi je naj naj do sad. Pree dobro! Sretnih 8 ❤
Bojana nek si se ti nauživala i vratila!

Preznojila sam se dok sam samo pročitala riječ "cardio" 🤣 bravo cure koje vježbate, vježbam i ja par puta tjedno ali cardio i skakanje izbjegavam u širokom luku.
Negativ znaš šta ja ću reći da je to sve dobro i da samo tako nastavimo dalje, dobar nam je raspored! 😂😂💪💪
Chian mene sram uopce reci ali muz kad napravi bočicu on stavi 270 vode+prah a ovaj mali terminator sve živo pocucla. I nis ne bljucne van.

Phew strength cardio HIIT 😅
Ja pocela vjezbat s tetom Dianom Hajdo i mogu rec da mi se u samo dva tjedna vjezbanja i prilagodbe jelovnika zdjelicno dno dobro popravilo i izgubila sam 4cm sala oko trbuha i ona zadnja 2kg sto su mi ostala poslije trudnoce 😅
Samo sad odradjujem tu rehabilitaciju 6tjedana i maaalke su mi te vjezbe ne izazovne… tako da cekam da mi ubaci jos nesto da se malo i oznojim 🤣
Jesi već odradila onaj dio disanja, kao prvi dio rehabilitacije ili si sad na njemu? Super rezultati za 2 tjedna! 💪💪 Nikako da se natjeram na odrađivanje tog disanja, a mislim da mi baš treba.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji