Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    25. Veljača 2022. 20:23

Malla cure su med medeni, Sara je baš veselka mala, s Hana ozbiljna curica. Baš su slatke.

Doručak i ručak- nemamo ni mi određeno točno, uglavnom ako joj dam doručak čim se probudi probrljavi to, pa svakako kombiniram. Tipa sad smo na uvođenju žumanjka, pa sam zbog moguće reakcije dala rani doručak, i rani ručak, već u 12, pa joj je mlijeko oko 15h i onda joj je predugo do iduće boce za spavanje oko 19.30-20h, s ako joj dam još jednu bocu probrljavi mi onda obje, pa sam tome doskočila tako da oko 18 h joj napravim malo one instant zobene kašice babylove s mlijekom (60ml vode i ad) to fino pojede i onda oko 20h bočicu od 200 ml. Dnevno pije oko 800 ml mlijeka, nezz je li to puno, bi li trebala preći na dvojku od mlijeka.... Kako ste vi koje ste na ad-u

Mallla
    25. Veljača 2022. 21:39

Ma mislim Matea da ti mlika ne može bit puno u smislu da ce njoj škodit to puno. Eventualno vece kolicine mlika navedu roditelje da uvode dodatni obrok. Ja jesam Sari uvela dvojku jer planiram postepeno ići do klasičnog mlijeka pa računan to kao dio postupnog prelaska. Sad joj uvodim treći kruti obrok pa to automatski smanjuje količinu mlijeka, ali prelazak na 2 kao takav nije smanjio količinu mlijeka koji bi ona popila.

url=https://lilypie.com]

Orhideja1
    25. Veljača 2022. 22:40

Chian…. 🎉🎊🎂Nek je sretan.
    Mallala…. Ja kod Sare nisam mogla prestat gledat te slatke zubiće😍, a Hana baš lijepa curica.
    Obroci…. Ja ne znam tko više brljavi, ovaj mali ili ja koja ni sama ne zna kad bi doručak, kad ručak, ništa to kod nas nema pravila.
    Mi smo jučer i danas putovali za Zg, ovaj mali se baš naplakao u sjedalici u ova dva dana, baš mi ga žao. Sutra uživamo kod kuće, na podu🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Lullaby
    26. Veljača 2022. 16:05

Ja imam 4 male Pino i jednu veliku Pino uči govoriti. Tu i tamo mu čitam to i gledamo s tim da je za dobro jutro i laku noć još prerano po meni, ostale gledamo i čitamo i baš su zabavne. Kupila sam ih kad je bio popust za interliber direktno s Planet zoe. A do kraja trećeg vrijedi popust s trudničke knjižice za Pino uči govoriti i Pino uči prve riječi, pa ću uzeti tu za riječi iako kako je opisan popust mislim da bi se moglo i kasnije uzeti. Ove što sam uzela sam mu umotala za Božić.
    Mi imamo još onaj set malih slikovnica iz Školske knjige sa životinjama, oblicima itd. Imamo Grubzona dodirni me osjeti me (to mu je donio sv. Nikola 😜). Imamo jednu s brojalicama iz one linije brojalica. I svekrva mu je uzela neka vozila sa zvukovima (par vozila, jedno na dvi stranice i ima zvukove sa strane). Sa svime sam jako zadovoljna. 
    Znam da je Amber i Pika spominjala, pa možda to uzmem.
    Imamo i one kartice, memory cards mislim da se zovu, iz pošte (ima ih i Konzum i još neka mjesta). Za sada koristimo samo životinje i prve riječi. Tu i tamo gledamo i to. Kad nam dosade igračke obično malo čitkamo.

sassy
    26. Veljača 2022. 17:31

Je li se Amber kad javljala, obzirom da ne Tweetyca spominje?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

chiAn
    26. Veljača 2022. 18:28

Curee hvala vam svimaa!! 🤗🤗🥰
    Baš jučer i danas u pogonu non stop...danas sam slavila sa prijateljima...sutra još sa obitelji...
    Došli smo u fazu kad na rođendanu bude više djece nego odraslih 😁
    Kao da Rita slavi 😁
    Evo jedna brzinska slavljenička 🥳
    https://ibb.co/P1xvjHQ

sassy
    26. Veljača 2022. 19:35

Tweetyca a jel se javila kad je rodila? I dan danas me zanima dal je bio djecak ili djevojcica 😂
    ChiAn medeni ste 💕

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Magdalena2002
    26. Veljača 2022. 21:40

Sve slikovnice od Pina su super, imamo sve. Magdaleni sam ih čitala od malena, pa sve do 3. Godine, samo je njih htjela... Sad su neke druge u điru, ali iz serijala Pino se moglo toliko toga naučiti, ona ih je znala napamet😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

Orhideja1
    26. Veljača 2022. 22:01

Meni je očito dosadno 🤷‍♀️
    https://ibb.co/1vgJFXV
    Ali bilo je lijepo pročitati koju stranicu🥰

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

sassy
    26. Veljača 2022. 22:31

Hvala orhideja, sad kad vidim ovo kao da sam i citala i ja 😂 bilo je dan poslije mog poroda pa nije ni cudo ako sam zaboravila :) drago mi je uglavnom da ste me posjetile i da, slatka su to bila iscekivanja nasih bebica

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.