Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    24. Veljača 2022. 17:01

Mi smo prije neki dan presli u sportski dio jer mala ne zeli vise u korpu i ovako to izgleda, mislim da ha vise ne mogu ni spustit a njoj odg, nije se jos posjela: https://ibb.co/KstRHh2
    Ukrajina: uzas, uzas i uzas. Bojim se itekako i ni malo mi se ne svidja, mrzim silu bilo koje vrste. Bojim se najvise jer imam bebu i ne zelim da ona prozivljava ono sto sam ja kao mala. Kao da nam dosta nije bilo uzasa s koronom ali eto... idem joj sutra izvadit pasos, nek ima za svaki slucaj u slucaju kakvih (i)migracija

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla
    24. Veljača 2022. 19:30

Ajme sta je slatka, med medeni baš ❤

url=https://lilypie.com]

matea1989
    24. Veljača 2022. 19:36

Bojana baš ste mi ksao s reklame ♥️
    Sassy, jao preslatka je. 

Ukrajina - zgrožena sam da se ovako nešto događa u 21. st, iskreno me strah šta će biti iako nisam vjerovala da će do ovoga doći. Inače meni muž radi u ratnoj mornarici i meni je ovo noćna mora na najjače. Uglavnom, samo ću reć usrani Ameri, ovo je sve njihovo maslo i provokacija luđaka Putina, Ameri moraju negdi ratovat i plasirat svoje oružje jer ih industrija oružja i drži. Pumpaju sukobe van svog teritorija i boli ih briga, a nedužni stalno stradaju. Uglavnom, baš sam zgrožena. Nadam se da će ova kriza što prije završiti. 😥😥😥😥🙏🙏🙏🙏🙏

sassy
    24. Veljača 2022. 19:45

Hvala zene s foruma i hvala za podrsku za pricu oko muza od neki dan :) 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Aneee
    24. Veljača 2022. 20:03

Sassy  bas je slatka I divne cipelice/carapice ima 🥰🥰
    .
    Ukrajina nez stvarno sta da kažem...nisam se nadala ni najmanje da u ovo doba može da dode do rata. Putin je u svakom smislu ludak i po meni nitko drugi osim njega nije kriv...ono konačno kad pomislim život je postao tako divan i još dobijemo bebu, ma sve savršeno sad još moramo strahoviti od rata. Molim Boga da ne eskalira previše i da se sve smiri 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    24. Veljača 2022. 20:05

Bojana bas ste fina obitelj 🥰 a Iskra mi je tako divna 😍😍😍

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Magdalena2002
    24. Veljača 2022. 21:37

Vezano za Ukrajinu... Trudim se ne čitati previše novine, ne slušati vijesti, ali kad sam to danas čula, nije mi bilo svejedno. Ne znamo što će biti, gdje će eskalirati još, koliko će trajati, koje će posljedice za sobom donijeti. Čitam na fejsu u nekim grupama, žene pitaju gdje bi se bježalo ako dođe i kod nas, gdje su skloništa... Ne znam je li to širenje panike ili realnost...
    Znam samo da se pitam u kakvom će društvu i svijetu naša djeca odrastati...😢😢😢

👨‍👩‍👧‍👧👭

Bojana2017
    24. Veljača 2022. 23:18

Hvala curke 😍
    Iskra je moja prva ljubav i ljepota ❤️
    I da Tweety, obe su tatine kopije 🙈 mamino ništa nemaju. 😊😊😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    24. Veljača 2022. 23:40

Ja ne znam al ja bi najradje pobjegla u brda i ne čula i ne vidila ništa. Imam dojam kad taman postane dobro ili solidno netko/nešto zasere. Valjda mi je nepojmljivo koliko ljudski mozak može biti iskvaren i bez empatije. A Ameri kroz cilu povijest pa i sada igraju se kao da igraju neku zanimljivu igricu. Ovo je ono kad igre podzemlja isplivaju na površinu. Ne krivim samo putina, on je 1 čovjek, a di su silne zajednice, sile i velesile, svi imaju/čekaju neku korist od ovoga. Samo se nadam da se neće pretvoriti u još veću ludost, a često kad se kolo ludosti zakotrlja teško ga zaustaviti.

chiAn
    25. Veljača 2022. 08:43

Jutroo curee...jooj ja sam na poćetku prve trudnoce stalno sanjala horore...bas sam morala paziti sta gledam na tv-u pa da ne sanjam.. i sad vec nekoliko noci sanjam ovaj rat i gluposti...ajmeee...
    .
    Danas mi je rođendan pa me cura moja počastila sa spavancem do sada...i samo 3 buđenja u noći...wuhuuu 🥳🥳
    .
    Danas mi je dan za uživanje pa ću ga provesti po gradu sa Ritom i prijama 😁😁
    .
    Živilee 🍾🥂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.