Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    02. Siječanj 2022. 10:10

Tweetice da brojevi su im bsš mali, ali i čudni krojevi nekako... A što se igračaka tiče moja se najviše voli dokopat onog najlona od pelena 🙈🙈

Mallla
    02. Siječanj 2022. 10:52

E pepco brojevi su vam oriđiđi za moju Hanu znači uski da uži bit ne mogu a dugi ☺ jedina trgovina u kojoj njoj mogu kupit hlače a da joj pašu 🤦‍♀️
    Preslatke su cure i preslatke haljinice!

url=https://lilypie.com]

Aneee
    02. Siječanj 2022. 15:20

Meni najgore za njega neke stramplice naći...sve mu tako usko da se preznojim dok mu obucem 😅 iako su vel.80 🤦🏼‍♀️
    Mallla ti već u 7.tt 😍 pa kad ćeš na pregled 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Passiflora
    02. Siječanj 2022. 20:18

Cure, imam par pitanja 🙂
    Mi smo započeli s dohranom, znači ova mala moja jede ko da nema sutra.. ne znam više što joj dati.. butternut tikva, batat, jabuka, kruška i kombinacije 2 ili 3 namirnice skupa plus rižine pahuljice i corn od Hipp-a.. ima li neki redoslijed koji se vama pokazuje dobrim? Ja sam od patronazne dobila savjet za aplikaciju Bebin kalendar dohrane.
    Ja mislim da je ona kandidat za BLW metodu, ali se još ne posjeda i oni kao počinju s 6 mj. U onim grupama na fb ne nalazim bas odgovore na svoja pitanja.. pa ne znam moze li se poceti s kasicama i onda preci na vođu dohrane..

I koliko god dobro jela, ona jos uvijek ne spava.. preko dana uspije imati neka 3 spavanja po 40-ak min.. jedino ako je vani, spava duze i to u nosiljci.. meni to nije problem, ja s njom hodam, odmah se i ja razgibam, ali kad dode noc, nula bodova.. ne uspava se cak ni u nosiljci, i onda pali samo sisanje i eto, zaspi oko 22.30, 23 h.. kad tamo, evo ti nje u 00.00, 00.30 i opet samo sisanje.. dalje ne brojim jer se budi svaka 2 h, pristeka se na mene i tako docekamo jutro..
    Probala sam joj nocu dati samo AD, i opet zavrsimo na sisanju jer se od njega najede, ali ne i uspava.. ne mogu reci da je ona cijelu noc budna i da i ja ne sklopim oci, ali to je stalno neko vrpoljenje i mumljanje pa nema ni ona, a ni ja 2 h dobrog sna u komadu...

Od listopada smo na vjezbicama za hipertonus, ali ona i dalje drzi rukice gore kao boksac, nista se to ne ispravlja.. ne znam vise kako joj pomoci.. koristimo i baby handling

• Passiflora
    02. Siječanj 2022. 20:23

Kako ste si vi s cimericama iz rodilista? Ja sam sa svojima razmijenila brojeve telefona i sad me jedna gnjavi sa svojim problemima, a sruga mi oko svega pametuje, ja to ovako, ja to onako, kao da bas nista ne radim dobro..
    Da se razumijemo, meni nije problem pomoci, ali tu nema pomoci jer nece promijeniti neke stvari u zivotu, a sama sam toliko iscrpljena da jednostavno nemam snage biti nekome psiholog..

• Mare87
    02. Siječanj 2022. 20:51

..vezano za nocno sisanje, toliko sam puta procitala da to malokad ima veze s glađu. 
    Oni sisaju jer imaju potrebu.. i najcesce ostanu ta nocna budenja dokle god se i doji

Bojana2017
    02. Siječanj 2022. 21:45

Stručnjak sam jedino za cjelonoćna sisanja i garantujem da nema veze sa glađu. Jednostavno dok dojiš tako je, bar je meni bilo prvi put, a i sad mi se čini da je tako. 
    Ja ne znam kako to riješiti, tj nisam ni pokušavala jer dojim na zahtjev pa mi je tako 🤷🏼‍♀️
    Da bar moja hoće tako jesti 😔 kašice mislim, sisa ok.
    Probali smo butternut tikvu, tikvicu i bananu. Za bananu + tikvice - 😁🤣 
    Bananu je jela onako, 2 ili 3 kašičice. 
    Ali mislim da polako napredujemo, nadam se. 
    Imala sam samo jednu cimerku i to dan samo i nismo razmijenile brojeve, ali bih postupila kao tweety 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

chiAn
    02. Siječanj 2022. 22:54

Možeš joj kuhati palentu u kombinaciji sa jabukom, tikvicom, suhom šljivom...pa blitvu, maslinovo ulje, bananu, krumpir, crveni luk...od žitarica proso, pir, amarant, zobene...
    Od mesa sam samo piletinu dala i te kašice najviše voli...npr. piletina+tikvica+batat+cikla+crveni luk i ugl u sve te slane kašice dodam maslinovo ulje...
    .
    Što se tiče ne spavanja...ne znam pomoći...kod nas se sad malo unormalilo...tj nema više faze budnosti i ludovanja po krevetu po sat ipo nego se budi za pojesti i nastavi spavati...
    I ja mislim da je to više navika...ja sa Ritom kad god legnem, makar prije toga pojela cijeli obrok i popila vode, ona ce odma tražiti siku jer je navikla tako zaspati...
    To je baš muka...kad joj je na redu sika na strani pokraj koje mi spava, onda ju ne uzimam u krilo nego joj samo izvadim siku i dok leži posisa i nastavi spavati...

chiAn
    02. Siječanj 2022. 23:00

Sa cimericama iz sobe imam grupu na viberu i dobre su mi...na početku smo se više čule, sa vremenom rijeđe...a kad se čujemo uglavnom razmjenjujemo iskustva i tipa&tricks za bebe 😁
    Od jedne cimerice mala već govori tata, dida, daj, ajde...poslala nam video di je na vježbicama i teta joj govori brojeve i ona ponavlja...baš sam se šokirala...moja Rita samo izbacuje jezik van i kao prdi sa ustima 😂😂
    I da poslali su ju na vježbe kao zbog hipertonusa...na kraju su ih prekinuli jer je prenapredna...sa 4 mj je već puzala, a sad se ustaje uz namještaj...a ja mislila moja kao napredna 😂

Mallla
    02. Siječanj 2022. 23:17

Pasiflora ma otkantaj svaku komunikaciju koja te opterećuje.
    Narsvno da možeš kombinirat kašice i BWL zašto ne. A što se tiče vrsta namirnica to stvarno po osjećaju. Ja npr kombiniram najčešće voće sa žitaricom a povrće međusobno. U povrće dodam maslinovo ulje, a u voće nekad malo maslaca. Uglavnom možeš tu iskušavati razno, razne kombinacije. Ako se dosta prepustiš osjećaju vjerujem da ćeš se više opustit nego kad ovako ideš ispunit razno razna očekivanja.
    Što se hipertonusa tiče i s tim polako, ti znaš da dajete sve od sebe a sigurna sam da je napretka puno samo ti možda to ne vidiš jer si svaki dan sa svojim djetetom i pošto si sad malo u propitovanju imaš senzor za sve ono što nije i tako propustiš sve što je...stvar samo percepcije.
    Bila sam sama u rodilištu, Sara, ja i TV 😃 vi ste bile samnom!
    A ovo za bebu od 4mj koja puže evo to iskreno ne mogu vjerovat, to nikad čula a ni vidila nisam 🤷‍♀️ jel to puzanje baš puzanje il povlačenje po podlozi 😊 evo baš sam sad 😳 nadam se da ce ta bebonja ic s razvojem tip top i da nece bit nista lose iz te brzine.
    A za ove sto pricaju ma gle mislim da je to sve od bebe do bebe, neki su jaci na jednom polju, neki na drugom, postoji i neki prosjek, pa kao i sa kilažom, zubićima i svim drugim. Nek je ekipa zdrava pa kako god.
    Noćno sisanje e to mogu potvrdit da nema veze s glađu već s navikom, maženjem, potrebom za sigurnosti i dok se doji izgledno je da ce bit prisutno zato puno beba zavrsi spavat u krevetu roditelja...ta sam...dok god sam Hanu dojila do tad je ona bila tik uz sisu.
    Ana.b. ovaj tjedan idem na pregled 💪 ja sam ti od onih što ne žuri na prvi pregled da izbjegnem potencijalni "ne vidi se ništa".

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI