Ana - moja prespava noc pa preko dana samo 2-3 puta spava 🤷🏻♀️
Aime morat cu nešto poduzeti...on meni preko dana puno spava a noću od 20h do 3-4 eto jutros do 6...a preko dana bude sat budan i već traži da spava 🙄
Pomalo ću mu onda nekako pomjerati te budne prozore pa valjda će biti bolje 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja nemam pojma kako sam postigla ovo sa Ritinim spavanjem...
Jedino što sam bila dosljedna i što joj preko dana nikad ne zamračujem sobu...da zna razliku između dana i noći...moožda spustim roletu malo onako do pola...ako je baš sunčano...
A navečer prije spavanja skroz spustim i spavamo sa upaljenom lampom ali skroz prigušeno, tek toliko da ju vidim...
Tako da ona dan ne vidi dok se ne ustanemo i iz sobe izađemo 😁😁
.
Ugl što duže spava noć to joj je manje spavanja potrebno preko dana...
I to da ju u isto vrijeme uvijek stavljam...
Ritam joj je baš bitan...
url=https://lilypie.com]
Woohoo otvorili smo sezonu okretanja, sa leđa na stomak, 2 puta 😁😁😁
Još je to nespretno, ali je uspjela dva puta.
Ja ne pomjeram večernje spavanje jer postaje samo nervoznija. Po danu imamo 2-3 kratka spavanja a po noći ni blizu prespavljivanja, buđenje svakih sat, sat i po. Pa se mislim da je možda neki skok, zubi, nešto. Dva dana je baš neka nervozna 😔
Sad moram non stop paziti na nju, kreće sezona padanja s kreveta 🙈
Magdalena držim ti fige za iduću sedmicu. Jako je čupavo biti kući sama sa njima, ali nije prestrašno ako su zdrave i ako je starija razumna (bez pretjerane ljubomore). Nama je zadnja 3 dana ok 🙏🙏
Iskra se malo smirila pa je i meni lakše 😁
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ma ljeti nam je bilo super...i sad valjda što je tu kod nas i kad je dan tako tmurno/tamno pa ga zbunjuje...a nemam mu sta zamračila spavaću kad je mrkli mrak u 4 u jutro 😅
A u njegovoj sobici preko dana imam lampe upaljenu čisto da skuzi da je dan...ali očito ne pomaze 🤷🏼♀️
Ma na večer mi super ide spavati sad oko 19:30 -20:00h...samo da do jutro malo duže spava bilo bi još bolje 🤦🏼♀️
Tako da mu navečer nebi ni pomjerala spavanje više...samo to preko dana bi pomalo možda razmak pokušala polagano pomjerati između spavanaca
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I meni se čini da Veroniku zubići muče isto, sve trpa u usta, dosta slini i često bude nervozna kad to radi. Vidim joj donje dvije jedinice, ali desni nisu otečene i to je tako već mjesec i više...
Što se tiče dnevnog spavanja, Veronika meni spava 3-4 puta, no po 30 min. To mi dođe na cca da dnevno spava 2 h, najviše 3 h, što je možda i premalo. Noću spava po cca 10 h. Danju je budna po 2 h, pa onda ima spavanac.
👨👩👧👧👭
Meni se cini mozda da su i kod nas zubi aktualni. Mila trpa sve u usta a danas kad smo bili vani se toliko zacenila da me bas bila sramota. Nikako je smirit… sva crvena… dreci na sav glas. Nece jest, pelena cista, okrenila je na stomak nije ni to. Iiii onda je tata dosa po nas i uzeo je i prica joj i eto ti na smirila se. Mislim koja nemajka. Ali samo grizr sve, oce sve u usta i slini. Cak mi obraze pokusava ugrist
Draga Tweety i kod nas je tako isto, cak i cupa desne, znaci stavi prstice unutra i povuce da mislim da ce sve izgrebat. Bas mi je to strasno, probala sam s nekim glodslicama al ne zanima to nju. Samo prstici. Slini iz usta nenormalno, sva mokra od nje budem.
.
Kao sto vidite, nije odusevljena njanjalicom 😂 ali polako, navici ce se https://ibb.co/gS27Z5r
.
Dobili smo ergobaby omni 360 od rodice na koristrnje(ipak nismo uzeli dracomam) ali i tu mala vristi, ili ja dobro ne podesim il moje dijete zaista nista ne voli 😂
Cure, evo link tko je trazio psica sveznalicu na snizenju.
Mi upravo narucili. 282 kn s dostavom. 😊
https://www.pandin-brlog.hr/proizvod/psic-sveznalica-razine-znanja/
Joj Bela hvala, evo me puna korpa igračaka, moram vaditi pola toga. Sutra ću naručiti kad još odlučim šta Iskri za Božić, a šta za rođendan 🙈🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Probat cu kad bude bolje raspolozena. Nosiljku smo dobili nevece pa mozda nije bilo pravo vrijeme za isprobat.
Ali mislim da joj smeta da joj ja blokiram pogled. Tj okrenuta je prema meni i kad okrene glavicu u stranu nekako je blokiraju naramenice plus ne moze da vrti puno glavicom. Moguce da sam je pogresno postavila, nisam puno stigla namijestat jer je doslovno pocela vristat 😂
A da Tweetyca prate se curke 💕
.
Jel se kome desilo da kad beba prducka uzasno smrdi? Na kiseli kupus. Iako ga nisam jela. Naime zadnjih dana se poremetila stolica(ne kaki po par dana) al prducka i danas bas bas smrdi. Ukljucila sam joj biagia probioticke kapi pa se pitam da nije radi njih, mozda joj ne gode
Jutro svima 😊😊😊
https://ibb.co/WBJt74g
Sassy mislim da je normalno što smrdi kad prdi, s obzirom da izostane kakanje.
I kod nas tako zna biti, ali se ne zabrinjavam 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Slatka Iris popapala rukice 🥰 medenka mala!
Dobar dan ekipa!
Volim ovu grupu svakako al u zadnje vrijeme potrcim vamo kad trebam opuštanje i razmišljanje o veselim temama nasuprot temi cjepljenje, korona, rat itd...koji iskaču sa ekrana i iz usta svih znanih i ne znanih. Dajem sve od sebe zaobić taj kaos al brate mili ko kakvi dosadan komarac te informacije.
Jedva čekam Božićno vrijeme 😊 malo opuštanja, razbibrige i veselih tema!
Zubi - jedan zub je probio skroz, drugi ga vjerno prati pa su nam zadnja 3 dana nešto nervoznija, tj. Zadnje 3 noći.
Dohrana - danas smo papali krem juhu od brokule i tikve s malo maslaca i maslinovog ulja. Stjecem dojam da manje faca pravi dok jede povrće nego voće iako smo s povrćem tek počeli.
Sposobnosti - kordinirano okretanje je tu, wuuhuu! Nekad zapne ruka al ona sama to riješi. Pokušava gmizat pa bude pre smiješna. Glasa se svakojako i sad to glasanje isto zvuči malo kompleksnije od klasičnog vikanja. Jučer je stala iza seke i usmjerila pogled u nju i doslovno je dozivala ej - pauza - eeej- pauzaaa - eeee i kad se seka okrenula osmjeh od uha do uha....inače mi svi to "ej" najčešće koristimo i onda je ona to uhvatila...a jučer se moj tata na to smije jer tek kad sam mu rekla skužio je koliko taj slog zapravo koristi 🤣 svašta mi spoznamo o sebi kroz djecu! Kopiranja ponašanja, načina govora i faca to mi uvijek bude aha efekt...jer kroz Hanu je to bilo i još je svakodnevno i pre zanimljivo a sad će i Sara tim putem.
Sortiraj odgovore
Najstariji