Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    19. Studeni 2021. 17:58

A za moje dijete svi govore curica 🤣🤣🤦🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Susika
    19. Studeni 2021. 18:05

tweetyca

Ajme Magdalena!
    Chian - njen tata to ne misli, kaze da joj cesto hoce rec da je decko, ali ja mislim da je po ocima cista cura 😀
    Ja danas srela curu koju znam i koja je rodila malo poslije mene ali u Splitu… i sad pricam ja bratu i ocu doma sta mi je rekla, a oni - zasto ona uopce prica o tome, odes i rodis! I brat da mu je zena rekla kako su sve zene oko nje vristale u rodilistu da nije mogla virovat. A jok ona nije ni glasa ispustila kraljica!!! Eto moram rec da sam bas razocarana i iznervirana.

Eto, zato treba svaki muskarac/otac prisustvovat na porodu pod obavezno.. ak se i srusi il mu dođe muka, preživjet će siroti., al svakako trebaju biti prisutni i osvjestit upravo to da nije samo da odes i rodis. 

Susika
    19. Studeni 2021. 18:06

Bila danas u Pepcu, imaju dosta robice u bozicnom stihu😊 tajica, majica, odjelca,hlacica..

sassy
    19. Studeni 2021. 22:33

Magdalena to izgleda bas bolno :( dusa slatka... brz oporavak zelim💕
    Tweetyca u kojem polozaju drzis malu u Bjornoci? Jel mora biti onaj prvi lezeci obzirom da jos ne sjede ili moze i srednji? 

mara5
    20. Studeni 2021. 00:12

Poštujem sva mišljenja i da se muški boje i da ih žene ne žele u rađaonici itd... Aliii kad smo nedavno imali babinje jedan lik je izjavio ja ću u rađaonici ići samo kad ja budem rađao to je ženski posao neka ga žene i obave 🤯🤬 popizdila sam! Neš ti posla odeš i rodiš ha da 🤨🙄
    Nema djece, i njegova cura se samo nasmijala. 
    Kada su otišli rekla sam mužu prijatelj ti je kreten 😂

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    20. Studeni 2021. 05:03

Ajme Magdalena 😔😔😔 da ljepoticu što prije prođe 🙏🙏🙏
    A što se tiče ovih muških zadrtih mišljenja, njih silom treba baš u rađaonu i poslati. I to baš na teške i mukotrpne porode, pa nek vide.
    Moj muž nije bio na porodu, ni ja ni on nismo htjeli, al da je takav idiot išao bi. Ustvari da je takav idiot ne bih bila sa njim i djecu mu rađala 🤷🏼‍♀️
    Moje dijete polelo sa buđenjima oko 4 i po, ili 5 svako jutro. Znam da Ana B. i tvoj Aurelio tako. Nastavi li spavati ikad? Ja nju podojim, ako će jesti, upalim majmuna, on svira, ja se pravim mrtva. Ona malo guguće, priča pokušava nešto i uglavnom u roku pola sata opet zaspe 🤷🏼‍♀️
    Evo sad zaspala, pa odoh i ja probati dalje spavati 🙉

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    20. Studeni 2021. 05:36

Jutro, evo i nas u 5 🙄 s tim da ona sad opet spava a ja zjakam...noćas nam je baš isprekidana noć, počme plakat toliko da je moram dignit da se smiri a tad se naravno probudi. Pokušala sam da bude u mom krevetu, da jede, cuca, šum, medo, ništa baš ne pali. Nadam se da ću sad na kauču bar malo odspavat. Mislim spavala sam ja al na prekide, a još sam dobila, curim ko luda i onda mi to sve teže pada!
    Inače zubići joj rade punom parom pa je možda to. Bila joj je malo povirila jedinica pa bi oteklo pa bi povirila i sve tako, a sad dvije donje jedinice idu gore ciijelom površinom pa je možda to 🤷‍♀️ kad ovako bude čupava noć sjetim se bit zahvalna za one mirne noći.

url=https://lilypie.com]

sassy
    20. Studeni 2021. 06:05

Thanks Tweetyca :)

Aneee
    20. Studeni 2021. 06:37

Bojana pretezito je ovako kao kod mallle, sve živo pokušam. Dok doslovno vidim da ama bas nista ne pomaze i dok skroz ne poludim onda ga uzmem. Odnesem ga u njegovu sobicu na loptu skakucem i onda on zaspe u roku odmah...jer bude baš umoran, ali jednostavno ne želi više spavati u krevetu 🤷🏼‍♀️ i onda kad zaspe spustim ga u krevetic pa se ja vratim u krevet. Nekad onda odspava 30min nekad sat i pol.
    Ali moram reći da evo već dvije večeri se potrefilo super, jedan put poslije sat vremena budnosti u krevetu, prije 2veceri, ja ostala u šoku. I sinoć mu slučajno u snu dala 2 put istu sisu u 22h i u 2h pa  u pola 4 opet gladan 😬 i dam mu ovu drugu koja samo sto nije eksplodirala 🤣 to je pojeo i spavao do 6 😁 sad ga je muž preuzeo, ja ću još malo ostati u krevetu. On još ne želi jesti, vjv mu ono u pola 4 bilo zaista puno 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    20. Studeni 2021. 06:40

Mallla jesi skroz prestala dojiti ili joj još nekad das sisu za utjehu?
    Ili ako jesi, jesi imala problema sa prepunjenosti? Zanima me čisto kako sise na sve to reagiraju i jel dugo treba da prestane mlijeko nadolaziti

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.