Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    28. Listopad 2021. 10:29

Niti ja ne dajem vodu niti čaj, samo dojenje...
    No ja sam sad tako u badu... posudila sam od patronažne vagu, jer mi se čini da je Veronika nekako slabo napredovala... i nije ista vaga kao kod pedijatra, no razlika je sigurno mala... Ona je meni sa 2.mjeseca imala 6130g, a danas, sa 4.mjeseca 6620g ... znaci to je tako malo što je dobila. Pravi sistematski imamo tek 8.11.. ja ne znam što napraviti, ja ju stalno stavljam dojiti, ali kad hoće hoće, kad neće neće .. Bojim se što će mi reći doktor, jer to je stvarno mali dobitak u 2 mjeseca...i noću se budim da je dojim, jer ona spava... ne znam sto nas je zeznulo, da li taj palac koji je počela dudati, no bojim se da će mi doktor savjetovati uvođenje AD-a. Ja pokušavam povećati broj podoja, ali ne ide...😭

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mallla
    28. Listopad 2021. 11:10

Magdalena bile ste bolesne lako je moguće da je gubila na kilaži, to naglasi pedijatru. Garant je gubila ili stagnirala. Drugo nemoj vagat na različite vage, odstupanja znaju biti i po 200g. Znam da ti je sad zbrka u glavi ali vjeruj mi (iz iskustva) nemoj paničariti. Nastavi joj davati da jede koliko hoce. Od 4og mj bebe ionako počinju dobivati manje to je isto važno znati. Zatraži krvnu sliku da joj pregleda prije AD-a. Ona je sad već veća beba i da je gladna ti bi to znala. Sačekaj i vidi što će pedijatar reći, nastoj ishodit da vidiš krvnu sliku posebice željezo, ako je tu sve u redu onda nastaviš dojit i sve 5. Ako nije u redu onda se da željezo i vidi hoće li biti bolje i nastaviš dojiti. Daj si još neki rok u kojem ćeš vidjeti što možeš i u kojem ćeš donositi odluku. Donošenje takve odluke je proces vrlo težak i zahtjevan između realnosti i straha. Samo hrabro!
    Ajme tweety drži se, možda samo prva M bude tako grozna 😘
    Slažem se s ovim što je netko napisao pratiti jednu tablicu. I svakako 3 dana namirnica, 5 dana mrkve npr ima da začepi a i da ponarančaati beba....
    Chian drži se, težak period je iza tebe (tatina operacija) i kad misliš da nije stresno duboko u tebi je. A ovo za spavanje ostani dosljedna rutini, bebe često mjenjaju ritmove, proći će i taj čupavi dio. A možda ih i zubi muče sve to da napravit kaos kod beba. Što ne znači da će zub sad izbit al radi nervozu.

url=https://lilypie.com]

ana0310
    28. Listopad 2021. 11:26

Mi smo izgleda gotovi s koronom, ne ponovilo se, u zivotu nisam tolko iscrpljena bila jer meni nije bilo dobro, ni Miji, a ona je jedino htjela mene i da ju nosam. Ne znam di sam snage nasla. Miju je i kasalj dosta mucio pa sam nudila cesce mlijeko, nebi puno popila, al bi joj godilo za grlo. 
    Ona je sad ko nova, ja jos nemam njuh i okus, al to znam da ce trebati mjeseci da se unormali. Pozdrav od moje vesele mandarine https://ibb.co/N6nVN1C
    Btw. Poceo je skok novi, tko prezivi pricat ce 😅

Dohrana ja se bas veselim i jedva cekam 😅 planiramo krenuti sa neka 5 i po mj 

2021. M 💗

Magdalena2002
    28. Listopad 2021. 11:31

Malla, beskrajno ti hvala na ovim savjetima, tako sam nekako i ja mislila, da se svakako vadi krv, ako bude slabiji prirast, da vidim je li sve u redu...❤
    Cure, ja sam si kupila neku knjižicu o uvođenju dohrane, radi neka gospođa iz Bosne, ali meni je super, ako neko želi, javite mi mail, pa cu vam poslati. Mislim da je baš super i ima mnoštvo ideja...😘

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mallla
    28. Listopad 2021. 11:52

Magdalena 🥰 ajd ne budi ti teško na mmmajjja@gmail.com
    Ana0310 drago mi je da ste bolje 🤗 da je prošlo bez ozbiljnih posljedica. A ovo malo pile ti je preslatko 🐤🐥🐣 ma pogle je, odma ti dan ozari!
    Nego ja tako loših stvari danas čujem vezano uz koronu da sam onako sva pod nekom jezom. Sve se radi o 30godišnjacima i sve vjesti loše...a ja se sve natjeravam na cijepljenje a nikako se pokrenuti. Mislim da je situacija baš eskalirala i da se sad događa što se cijelo vrijeme pokušavalo izbjeći.

Mallla
    28. Listopad 2021. 11:53

I da Magdalena koliko si je platila pa da makar podjelimo trošak 😉

Magdalena2002
    28. Listopad 2021. 11:57

Mallla

I da Magdalena koliko si je platila pa da makar podjelimo trošak 😉

Poslano!😀
    Ma daj, kakvo dijeljenje troška, to je dar!
    Nadam se da će koristiti 😀

👨‍👩‍👧‍👧👭

ana0310
    28. Listopad 2021. 12:05

Mallla

Magdalena 🥰 ajd ne budi ti teško na mmmajjja@gmail.com
    Ana0310 drago mi je da ste bolje 🤗 da je prošlo bez ozbiljnih posljedica. A ovo malo pile ti je preslatko 🐤🐥🐣 ma pogle je, odma ti dan ozari!
    Nego ja tako loših stvari danas čujem vezano uz koronu da sam onako sva pod nekom jezom. Sve se radi o 30godišnjacima i sve vjesti loše…a ja se sve natjeravam na cijepljenje a nikako se pokrenuti. Mislim da je situacija baš eskalirala i da se sad događa što se cijelo vrijeme pokušavalo izbjeći.

A nije zabavna korona 😅 mene vise brine to sto su nasi cjepljeni prijatelji isto prosli ko i mi koji nismo,  ako ne i malo gore... a moj suprug koji nije cijepljen nije dobio koronu, s nama zarazenima bio cijele dane, mozete si misliti kak moja mala zna staviti ruku pred usta kad kise i kaslje
    .. zbunjola skroz 😅 

2021. M 💗

• Redsellers94
    [OBRISANO] 28. Listopad 2021. 12:16
    Aneee
    28. Listopad 2021. 12:25

Ana0310 kako je slatka 🥰
    .
     I mi imamo zadnjih dana problema sa spavanjem...zaspe sve uredno ali se probudi u 2 i onda tak bude budan sat vremena..i mene to baš uništi. Isto navikla na dobro spavanje i sad onda odjednom ovo. 🥱🥱
    A sisanje je sad 10 puta na dan...a bili smo na 7 put i eto sad sve opet po starom..toliko sam umorna da i ne skuzim pa mu dam isti sisu dva put za redom (inače dajem po podoju jednu sisu, znači svaki podoj druga), ali ni on se ne buni, sad valjda mu je dovoljno 🤷🏼‍♀️ još uvijek upisujemo u app, ali kažem toliko sam umorna da uopće ne skuzim. 
    .
    Btw ja još uvijek imam iscjedak zelenkasto...un11.mj imam termin kod gina...nadam se da je to još sve oke.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI