Drage cure, opet danas mislim na vas i rekla sam si ako danas nešto ne napišem neću nikada. Bila sam s vama na temi trudnica do samog poroda. Nisam stigla kasnije javiti za porod, a kako je prolazilo vrijeme, stalno da ću zaostatke pročitati pa nikako uhvatiti vremena. A moram priznati da mi baš nedostajete. Uglavnom rodila sam 3 tjedna ranije hitnim carskim zbog lošeg ctga. Bebonja malecki, malo je bio na infuziji, ali sve ok osim testisa kojeg ćemo morati spuštati. Ja katastrofa. Neurološke komplikacije zbog visokog tlaka nakon operacije tj carskog. Izgubila vid. Glavobolja. Lijekovi svih vrsta. Trebali su mi tjedni da se oporavim. Zato se nisam javljala, a i još smo i Koronu dobili. Sve u svemu najbolje i najgore iskustvo mog života. Sada smo dobro oboje, bebonja ima 60 cm i uduplao je težinu, skoro 6 kg ima. Šetamo puno. Mazimo se puno. Prije poroda sam mislila bit ću ona ostavi bebu da plače da nauči, ali nakon svega što smo prošli, ne mogu da ga ne mazuckam. Loše mi danju spava od Korone još, ali evo malo smo uvatili ritam pa zaspe kroz jutro, a nakon podne zna i po 3h odspavati. Poslije nekad još uhvati po pola sata. Navečer kupanac i spavanje oko 7, počeo mi se buditi jednom noću iako ima dana kada se budi 2 i 3 puta, valjda kako ga uhvati. Brzo zaspe poslije pa je izdrživo. Čekam da se počne igrati baš u gymu pa da se valjamo i igramo. Sve u svemu ne idemo by the book nego po osjećaju i nekako to ok sve ispadne.
Eto raspisala sam se malo. Pratim vas dalje 😊
Kiflice za kosu puno regenratora ili ulja u kosu i četku tangle teezer za mokro češljanje. To meni radi. Ja ne češljam kosu jer imam valovitu, a od pustog ležanja mi se bila sva zapetljala. Pa sam odvajala pramenić po pramenić i češljala po malo. Možeš i neku masku tipa hair food pa da odstoji i onda češljanje tako.
Za raščešljavanje bi preporučila John Frieda masku, plavu hidratantnu (danas sam kupila tri komada u bipi na 30 posto popusta) , staviti pod tušem na jako mokru kosu i raščešljati sa češljem koji ima jako široke zube. Uglavnom, kad je na popustu radim zalihe jer mi je to otkriće stoljeća, ni sa jednom maskom nisam dobila takvu hidratizaciju, a pazim da ju ne čupam jer je baš nemam puno a jako se voli petljati.
Daaaa sjecamo te se, kako ne bi, a jako jako drago mi je da si se javila i da ste dobro. Ne mogu ni zamisliti golgotu koju ste prošli pa mi je sad još draže da ste dobro. A uvijek kažem samo jednom su mali, vrllo brzo ce doci vrijeme kad nam nece dati da ih ljubimo i mazimo zato je svaki tren dragocjen...ruke imam da je grlim, usne da je ljubim a nos da udahnem taj topli miris čiste ljubavi 🥰
Volila bi da nam se i druge cure jave all svatko u svojim borbama pa ne stižu.
I Sara ne voli gym 🙄 sad je neka faza kad joj ništa nije baš zanimljivo
url=https://lilypie.com]
Baš sam puno propustila, malo čitam unazad koliko stignem 🤗 Ja sam toliko uživljena da sam kupila gym pa jastučić za tummy time neki što isto svira i vibrira jer nisam našla obični, pa nakupovala igračkica, zvečkica i toga. I sad čekam 😅 A on reve čim ga stavim u gym. Voli ležaljku, imamo Chicco Hoopla i ona nas je spasila. Dok je bilo toplo i u Koroni na terasi bi chillali u njoj, a sada i luk koristimo pa nakrcam igračke. Hit je jedino crno bijeli medo šuškavi iz gyma. Njega čim vidi umire od smijeha pa njega stavim na luk i na kolica. Ostalo nula bodova. Baš nije puno toga zanimljivo.
Malla to sam i ja rekla, jednom je tako mali. Moja frendica ne da nikome da ga digne i nosi kao da se ne navikava na nošenje. Meni je najbitnije da se osjeća voljeno i sigurno. A muž pati jer je bio sam dok su mene vozali po pretragama, bez posjeta, pa kaže neće on da mu sin ikad više bude sam i napušten i stalno ga mazi 😄 Naravno svi nam komentiraju i dudu, ajme evo duda, duda je tu, nema bez dude...al ja po svom i baš me briga što kažu. Duda kad je u šetnji nervozan i pred spavanje. Pa neće dudati s 10 godina 😁 Bolje mi je to nego prst, a bebonja je prst krenuo dudati odma drugi dan haha.
Meni isto sada ruku uvali, ali mislim da ga počinju desni češati jer nije prije baš cijelu ruku pa ja uzmem na prst onu četkicu silikonsku što sam dobila u setu ili onaj matchstick monkey pa mu malo masiram desni. Baš to voli. Poslije opet ruka ide 😂
Lullaby i meni je drago što si nam se pridružila i što je sve ok 😊😊
I podržavam to da su jednom mali i da trebamo uživati onako kako želimo.
Bebice su preslatke, ajme meni stvarno premedene, sve do jedne 😊
Što se kose tiče mislim da ću oćelaviti koliko mi opada 🤦🏼♀️
Ja imam neki obični luk sa igračkicama plastičnim, plaćen 130 kn i ona se baš fino igra sa njim, baš uživa.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
MariLove... Znam da je uobičajan uzv, ali eto čisto psihološka priprema.
Osip… Eliminirali smo ubod insekta jer ima i na drugoj nogici i na rukama, ovo sam uslikala najveće, ali da podsjeća na ubod da. Nije ni od cijepiva jer smo se cijepili danas, a osip se pojavio prije 5 dana. Jedina moja sumnja je na orašaste plodove, prije tih 5 dana radila sam kolač i stavila orahe, drugi dan zvala mamu na kolač i pitala za osip i sad u nedjelju torta je imala lješnjak, evo to mi jedino pada na pamet.
Mene je uhvatila prehlada, što preporučujete za grlo 🤧
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
MariLove… Znam da je uobičajan uzv, ali eto čisto psihološka priprema.
Osip… Eliminirali smo ubod insekta jer ima i na drugoj nogici i na rukama, ovo sam uslikala najveće, ali da podsjeća na ubod da. Nije ni od cijepiva jer smo se cijepili danas, a osip se pojavio prije 5 dana. Jedina moja sumnja je na orašaste plodove, prije tih 5 dana radila sam kolač i stavila orahe, drugi dan zvala mamu na kolač i pitala za osip i sad u nedjelju torta je imala lješnjak, evo to mi jedino pada na pamet.
Mene je uhvatila prehlada, što preporučujete za grlo 🤧
Isla pastile sam ja koristila, one su kao na prirodnoj bazi...
Bojana- i meni tako jako opada kosa, samo čekam kad će se smanjiti, a sve je gore... Dok ju perem ispadne masu, dok ju češljam... I posvuda je ima po kući. Koliko je ispadne, pitam se kako je još uopće imam na glavi 😢🤣
👨👩👧👧👭
E tkogod mi je rekao za onu igracku za kolica Christopher tiny love - vridi svake lipe 😀 mala je danas samo buljila u njega i smjeskala mu se i pricala s njim 😅
Np 😄
2021. M 💗
Ja sam počela koristiti kolagen i buljiti u ogledalu dal je negdi kakva naznaka mlade kose 😅 zadnji put sam bila baš zadovoljna učinkom, prije dvije godine sam koristila
Sortiraj odgovore
Najstariji