Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Passiflora
    03. Listopad 2021. 23:13

Orhideja ♥️ copy & paste 🙂

Joj, cure, baš sam pročitala u grupi na fb kako je jednoj mami bebica umrla od SIDS-a, rastužilo me, jadni oni, jadna beba 😥

Mallla
    04. Listopad 2021. 00:00

Laku noć mala ptičice Mila 😘 preslatka je mala tamnoputa !
    Onda Matea zaključak: nije Metro košara za veće bebe i apsolutno ne za do 6mj, ja ne znam kako dite od 6mj nagurat u to 🤣 e a i ja čekam puna 4 i hop u sportski i isto planiram 4,5mj dohrana malo po malo.
    Nego mislim da ćeš vriću pre malo koristit pa se nemoj baš pre istrošit na to. Ja imam još od Hane i svega sam je par puta koristila. Ali imam podlogu mekanu toplu i imam medo odjelce. Naše podneblje je dosta sunčano i toplo pa i zimi, zimske temperature su nam oko 8° a opet neces izlazit kad dere orkanska bura. Tako da mislim da ako ce ti ipak zatrebat vrica da ces je lako kupiti.  I da koliko se isplati za svega 1mj u godini jer kod nas je zajebana veljača i to je to. Split i Ploče su po vremenu li-la, Makarska je pak druga priča tamo redovno brije bura i tu vidim svrhu vriće.
    Sassy vec se ohrabruj, naravno da neces vani kad su munje i gromovi al po hladnoci da, to je zdravo. Prije ce ti se razbolit zatvorena u kuci. Adekvatna odjeca, adekvatno vrime dana i u šetnju.
    Ana uživaj u njegovom spavancu, možda će nekad promijeniti to al sad ide zima i onako taman se i ti stigneš ušuškati u dekicu i uživati.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    04. Listopad 2021. 09:03

Eee Tweetyca mene je isto u Metroa osvojilo što mi ručka nije niska i što su laka za upravljanje, jedino na starima se ne može podešavat visina ručke al za mene ni ne treba (177cm sam ja). I naravno ono što prolaze svugdje!
    A gle ni ja ne znam nikog da je do 6mj bio u košari, većinom 3-4 mj. A davno sam čitala da se d 4mj može komotno ali ne znam jel se šta mijenjalo u tim preporukama. Inače su stavovi različitih struka različiti pa ovisi u kojoj se roditelj pronađe.
    Razvoj - mrva se još ne okreće s trbuha ili leđa osim na bok. Ali nogice diže u zrak kad je na leđima, rukama dohvaća igračke ako su joj u blizini (kad uhvati zalet), počela se smijati na glas i gugutati malo svijesnije, baš se potrudi nešto reći i to bude baš komedija. Mene prati po prostoriji pogledom, a seki se najslađe smije. Kad ručamo najradije bi nam skočila na stol, sve promatra šta to mi radimo....veselim se baš ovom aktivnijem razdoblju i naravno 1beba vs. 2beba, puno sličnosti a puuuno više razlika! Smetaju je nagli glasni zvukovi, sva se strese, ima facu počet ću plakati 😊

sassy
    04. Listopad 2021. 09:29

Tweetyca kod nas u posavini nije takav obicaj ali eto pocet cu da se ohrabrujem xD mislim da cu prije svake setnje slati vama na review jesam li dovoljno bebu utoplila 😂 
    .
    Kupila sam od flisa kao jumpsuit za bebu iz c&a, 62 br i prvi put oblacim kao da je malo u duzinu… je li imaju manje brojeve inace ili? Mislim beba jest duga ali bas da joj 62 ne moze je previse. Iz H&M jos nam 56 moze

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla
    04. Listopad 2021. 11:23

Da da C&A su manji kalupi, potrefi tu i tamo točan broj al zapravo su za broj manji, a Lidl npr. Je često veći, odnosno širi!

Mallla
    04. Listopad 2021. 11:23

I najčešće opcenito jakete, skafandere, haljinice valja uzet broj veće nego beba realno nosi!

Orhideja1
    04. Listopad 2021. 14:21

Jooj cure/mame sad ću se umislit ko svekrve... Nitko mi još nije osim pedijatrice u bolnici rekao da liči na mene 🥰🥰🥰, nego u početku svima isti moj brat, a sad već naginje na muža i svekra🤷‍♀️. Ali kad sam se i sama zagledala u sliku zbilja ima nešto i moje🥰. 
    Mi imamo joolz i mislim da su jedna od dužih košara, ali polako ju popunjavamo, ali veći problem će nam bit interes za razgledavanjem. 
    Također smo se počeli smijati na glas i poprilično svađat sa igračkama, za hvat smo malo smotani, više liči na boks. 
    Jučer me izludio, neće u kolica, a kad ga nosim on se objesi preko ruku i zuri po podu, nema šanse da se nasloni i kako sad ubacit babyhandling😳
    Nikako se mi poslikat adekvatno za 3 mj., prije ćemo napunit 4🤦‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

sassy
    04. Listopad 2021. 14:27

tweetyca

Ja ima flis iz c&amp;a 62 i iz Kika 56, iste su duzine 😁 taj c&amp;a je bio u kompletu s bodyem, u body jos stane. Meni se cini da su c&amp;a donji dijelovi za bebe s kracim nogama 🙈

E bas to, body nam je komotan al jumpsuit na knap ako nije i malo :/ i jos par stvari sam samo odlozila ne moze jikako koje sam prije uzimala i cekala da dodje do 62. Nisam obracala paznju prije na duzine :/

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

mara5
    04. Listopad 2021. 14:43

https://ibb.co/TTyV6h3
    Slika prije cjepiva, poslije nemamo 😂😂😂
    .
    5640, 61 cm dakle od zadnjeg pregleda 1 kg i 4cm, mama zadovoljna.
    Nije mi dovoljno cvrst, ali pedijatrica kaže da je cvrst. Kod kuće se mučimo sa držanjem glavice. Stavim ga na stomak ali baš to ne voli i digne glavu ali se napreže i pomalo histerizira. Ona ga posluša i okrene na stomak, a mali kao kobra digne i glavicu i torzo 😅 dođem kući pokušam isto nema šanse! 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    04. Listopad 2021. 14:44

Ni mi nismo obavili fotkanje za drugi mjesec, orhideja čekam te sa idejom 😂😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.