Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    03. Listopad 2021. 19:05

Matea provjeri jesu li ti zakačke od krovića skroz do šarafa na konstrukciji, ako nisu skroz sve stoji nakrivo, ako nije to onda neznam.
    Budući da je moja loša s mlijekom (količinom i napredovanjem) vidjet ću što kaže pedijatrica al za sad sam u ideji krenuti sa 17tjedana odnosno 4mj ili najkasnije 5mj. S Hanom sam krenula malo prije 6mj al ona je super napredovala i nije bilo potrebe kretati ranije a i bila sam zabrijala na dojenje i ništa prije 6mj. A sad je tako kako je i sve što sam pročitala kaže da su od 17tjedana pa nadalje zreli za dohranu a na roditelju je da odluči uz naravno napomenu da oni koji super napreduju na mlijeku guraju samo mlijeko do punih 6 ako žele.

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    03. Listopad 2021. 19:52

I kod nas neki ludi dan 🙈🙈 hoće jesti pa neće, hoće spavati pa neće, ali je tata bio slobodan danas i ja sam 2 puta zbrisala iz kuće sama, u apoteku i trgovinu 😊😊😊 
    Evo ja ništa ne gledam i ne pratim tonuse i tonije 🙈🙈😂😂 vidjeću šta će mi pedijatrica reći za nju prekosutra jer je fino pregleda na kontroli.
    Što se dohrane tiče i ja planiram prije nego navrši 6 mjeseci. Sa Iskrom sam isto kao Mallča, zabrijala samo na dojenje i počela 2 dana prije navršenih 6 mjeseci. Sad planiram sa nekih 5, naravno uz konsultaciju sa njenom dr.
    Orhideja, prekrasni ste i baš ličite ❤️❤️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Magdalena2002
    03. Listopad 2021. 20:52

Bome niti na ne pratim toliko tonuse, čini mi se sve u redu, pa niti ne idem za tim...
    Dohrana- ne planiram čekati 6.mj., mislila sam krenuti sa 5., jer ona super napreduje za sad. Sa Magdalenom sam krenula sa nekih 4.mj.već, malo pomalo, nije bila neka velika papalica, niti da je odbijala jako  
    Kako god, i to će tako brzo doći, već vidim!

👨‍👩‍👧‍👧👭

Aneee
    03. Listopad 2021. 21:17

Mi u skoku i još uz to sve tata radi, pa onda mama mora sama s njim izaci na kraj ..ali na kraju dana ovako kad ga vidim da lijepo spava sva se raznježim 🥰
    Msm nije sad strasno ni danju...samo bas traži moju blizinu..iako sam ga danas mogla ostaviti 20min u ljudlji dok sam malo pocistila po stanu. Dobra beba 💙
    A najviše nas muči nosic 😕 kad čistimo to je toliko plakanje da mi bas teško bude to privesti kraju 😭 nez evo kako to napraviti a da prođe bez velike drame...znaci inhaliranje sve super smijeh gugutanje, ali usisavanje boze sacuvaj...10sec i onda kreće tolika drama da ga i sat vremena nakon moram umirivati 🥺
    .
    Kiflica ja i te tetrice u susilicu ubacim..za sad izgledaju još super i dalje su mi najdraže jer su uvijek tako mekane.
    .
    Hahhahah i na onaj članak sam se bas ismijala 🤣🤣🤣 ono pronašla se u toliko toga 🤣
    .
    Bebice su vam preslatke sve do jedne pa čak i one uplakane 😁❤
    .
    Privikavanje na kolica i Aurelio nije odmah prihvatio kolica, ali sam mu onda ubacila jednu moju majicu (nošenu 😅) da osjeti moj miris i tako je zavolio kolica i od tad smo stalno u nekom điru s kolicima.
    Ja sam sa svojim jako zadovoljna. Jesu velika i teška, ali se tako lako voze I tako su dobra I kvalitetna (junama diamond glow) u hrv sam uzela kinderkraft i to je ogromna razlika. Bas se primjeti razlika i u kvaliteti i u svemu. Znaci kinderkraft mi nisu baš nešto.
    Opet mi se pojavila primjetna popunjenost u sisama...vjv to ima veze sa skokom? Msm jede  7-8-9 puta u 24h (kako koji dan) isto kao prije...samo me malo brine da možda ne jede dovoljno pa ne posisa sve pa se zato pojavi popunjenost 🤔 
    I popodnevnim spavanc mu je sad od 3h u komadu (prije je bilo 2h)

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

matea1989
    03. Listopad 2021. 21:58

Ja isto nisam planirala čekati 6 mj, možda sa 4,5 - 5 započeti ovisno o situaciji i naravno u dogovoru s pedijatrom....

matea1989
    03. Listopad 2021. 22:02

Malla - ma sve je zakačeno, ali nekako su mi čudna 🤷 pogotovo kad ona zabije glavu u jedan kraj... A bogu fala ima je, pa je odma u neravnoteži košara 🤣 uglavnom odlučila sam sačekati još 20 dana do puna 4 mj i ide sportski dio pa Bog nam pomoga 😆 I da pitam, jel nama u Dalmaciji triba zimska vreća za kolica? Nekako mi muka još i na to trošit 🤦🏻‍♀️

Aneee
    03. Listopad 2021. 22:07

Matea više neka zaštita od vjetra na kolicima, a zimska vreća bas i ne...možda onak ono medo odjelce koje nije predebelo 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    03. Listopad 2021. 22:23

Mi smo uz kolica dobili onaj dio zimski (nez sad kako se to točno zove 🙈) I za jaje I za korpu i za sportski dio...sto prekrije noge 🙈😂
    Tweetyca predivna je mala 🥰🥰 laku noc..
    Aurelio je sam sebi odlučio da želi uvijek najkasnije u 19h spavati iako je meni to prerano 😅 htjela sam oko 20 najkasnije 21h, ali naravno kao što u onom tekstu piše on odlučuje 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

matea1989
    03. Listopad 2021. 22:42

Tweetice baš je slatkiš 😍😍😍
    A za vreću imam još vremena vidit, čini se i meni praktično ali nezz jel za našu klimu uopće potrebno. 🤷 I koju uzeti, original ergobaby ili neku drugu... Ali kao što rekoh, ima vrimena još do prave zime u Dalmaciji 😆

sassy
    03. Listopad 2021. 23:00

Probat cu taj fazon da ubacim svoju majicu u kolica, mozda upali:) hvala ana.b. 
    Danas smo isli u setnju i do dm ali sam je prije toga uspavala i cim se budila krenula je u plac :) 

Tweetyca - laku noc za slatkisa malog
    .
    I ja imam dio za noge koji dodje uz kolica al ne znam koliko cu setati kad bude hladnije vrijeme, bojim se da se ne razboli 🙈 znam da ne valja al mislim da cu strepit svaku put kad izadjem

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.