Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    11. Srpanj 2021. 13:56

I Iris se buni na dudu, ali je na kraju prihvati, nekad 🤣🤣🤣
    Svakako će biti zanimljivo, imam osjećaj da je stalno na sisi, mada je zadnja 2 dana počela malo duže spavati i jesti u većim razmacima, tipa 2 i po do 3 sata 🙏🙏🙏
    Da tako ostane ja zadovoljna 🙈😂

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Hedwig.Z
    11. Srpanj 2021. 15:08

Boookk mame i bebe, evo da se i mi malo javimo. Čitamo, ali nemam nešto pametnog za napisati 😊 mi smo super, još uvijek na sisi i ad, ali izdajem se nakon skoro svakog hranjenja. Čim joj stavim sisu u usta, ona zatvori oči i najradije bi zaspala, iako je pred dvije minute budna budna. Tako da malo siše i onda samo cucla 🙄 i mogu ju ja škakljati koliko hoću, ne pali baš. Ali lijepo napreduje, lijepo puni pelene, spava, tako da je to najbitnije. Svaku večer idemo šetati, pa kupanje, hranjenje i krevet. Stekli smo neku rutinu svi zajedno. 🤗 
    Bojana, koja babica ti je bila u Puli na porodu? Meni su bile sve super, baš jako drage 🤗
    Krvarim još uvijek, ali malo skroz. Npr sinoć sam zaboravila staviti uložak nakon tuširanje i do jutra nije bilo ništa. Kako nisam rezana ni popucana, sve je ok samo nekad neki pritisak osjetim. 

Aneee
    11. Srpanj 2021. 18:30

Luckyy42 nez jesam ti napisala, u petak nam postom stigli rodni listovi....pa smo danas sve papire skupili pa idemo sutra predati što možemo...znaci eto ipak je došlo malo brže nego što sam mislila 😅 doduše opet im je trebalo skoro 2 tjedna ali dobro

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    11. Srpanj 2021. 22:42

Lulu.Lu ne znam kako se zovu babice ali su stvarno extra bile, ne mogu se požaliti ni na jednu.
    Negativ.Ljubavi hvala na komplimentima i tek sad vidim koliko mi je teže bilo sve prvi put, pa ta nesigurnost, pa imam li mlijeka, pa hiljadu priča, sad po svom idem i super.
    Danas smo izašle van prvi put, do susjeda preko outa, odvalila 2 i po sata u kolicima i došle kući i super 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    11. Srpanj 2021. 23:17

Bojana tako se i ja često sjetim prvog puta i uopće ne mogu shvstiti zašto je bilo tako "teško". Valjda je stvar sklopa u glsvi i kako se poslože hormoni. Bila sam kao oko sokolovo na maloj...a sad niđe oka  niđe sokola 😄🤣 al primjecujem sa su i bake sada opuštenije i tata i onako baš uživam s njom.
    Imamo mi ludih trenutaka da se razumijemo i nosanja i pjevanja i u 21h moramo bit u kući jer počinje nervoza i zna bit nasisavanja...al ja to sve puno lakše prolazim i prihvacam nego prvi put. Pa Bože 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    11. Srpanj 2021. 23:17

Zadnja recenics je bila Bože podrži!

Mallla
    12. Srpanj 2021. 08:36

Dobro jutro uz kavicu, ovaj put home made!
    Danas nam jo drugi dan bez bake i seke, otišle su kod bake pa da mogu na more i da malo odmore, ja sam ih natjerala. Pa sam jucer immala malu emocionalnu krizu, nezadovoljstvo, anksioznost (nerealni strahovi). Brzo je prošlo.
    Kako ste vi? Što radite? Muči li vas što?

matea1989
    12. Srpanj 2021. 11:51

Evo ja taman po kući malo, kad sam uhvatila vremena da je zvjerka zaspala.... Noć je bila ono... Nije toliko grozna, ali bilo je i boljih.. često se budila i jela ono po malo pa se zato češće i budila.... Jutros sam ju kupala, bila je cijela sljepljena, valjda od vrućine... I nakon toga je bila jedno sat i pol budna, sisa po malo pa plač i tako... Sve dok joj nisam dala u bočicu izdojenog, popila još 30ml i zaspala... I eto sad koristim vrijeme da bar njezinu robicu posložim... 😆 

Bela23
    12. Srpanj 2021. 12:12

Kod mene kao kod Matee. Sinoc neka luda noc, svako malo se budila i plakala nzn do cega je bilo. Jutros ona spavala a ja po kuci sto sam imala naprsvila. Dns su nam se gosti najavili, nemam bas zivaca ali eto izgurat cemo nekako obzirom da nam stvarno nitko niti ne dolazi.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Magdalena2002
    12. Srpanj 2021. 13:27

Evo, mi se kuhamo od vrućine, a živimo u Gorskom kotaru!😓
    Znam, nije tako vruće kao na moru, ali za naše pojmove to su velike vrućine. 😁
    Jučer i danas, beba slabije spava, po danu je jučer možda 5,6 h samo spavala sve skupa, teško se umirila, cijeli dan na sisi, a uvečer ju je tata uspio uspavati, ja sam je samo prebacila u krevetić. 
    Danas je isto tako, nije mi pravo zaspala od 9 ujutro kad se probudila. Samo bi jela, pa kaka, pa štuca, baš se vidi da je nešto smeta...
    Mene čeka posla po kući, a ona nikako da zaspi... Sva sreća da je starija djevojčica kod tete čuvalice na par sati...

👨‍👩‍👧‍👧👭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.