Emmie 😂😂💚
NeverEver, u pravu si, bolje da se smijala nego dramila. Mama je tu da drami. 😅 mi smo bili na pregledu prije 10ak dana, nije nam vadjena krv. Inace, iz struke ti mogu reci, ukoliko kontroliraju samo KKS onda moze iz prsta koja kapljica i dosta. Isto tako je i za biokemiju. No, to je opet do onoga tko vadi sto preferira. Laboratoriju je dovoljno nekoliko kapljica i ne treba biti velika epruveta, a pogotovo puna.
Girl, regresija se javlja oko 3-4mj zivota, tako da mozda i nije to na stvari. U svakom slucaju ja sam mislila da je regresija izmisljeni pojam dok je nisam osjetila na svojoj kozi. Trajalo je dobrih 2 i po’ - 3 mj kod nas. Nadam se da smo izasli iz toga i ne ponovilo nam se. 😱 Iako kazu da se javlja jos jedna sa oko godinu dana… blago nama!
Oprosti Lonmi, nisam mogla prije pa da ti odgovorim kaj se cesnjaka tice. Nisam pametna kaj reci,moja je sklona pucanju vrhova i nisam primjetila da je nesto jace pucalo, a nisi moja frizerka nije komentirala nista. Mlade kose imam jako puno, razmisljam da opet krenem jer mi bas opada kosa. Trenutno sam na keratinskom samponu i uljima. Osim sto mi opada je i suha.
Nekom se od cesnjaka pojavi prhut. Svakako mozes poceti,pa ces vidjeti pase li tvojoj kosi i vlasistu,nisam pametna evo😅
Emmie sretnih 7mj ljeepooticiii🥰🥰🥳🥳🦋🦋🦋💐💐💐🎉🎉💎💎💗💗💕
Thera hvala tiii❤️ nisam imala brufen,pa mi je Ines pisala da mogu i ketonal,popila sam sinoc ii jutros ne boli,ali mi je cudan osjecaj😅 a bogami cu ih se navadit🥴😣
Moja curica je jucer popodne normalno jela i danas ujutro opet muke,ali je pojela 150ml 🤩 a dolje se malo bijeli🤣🤣🤣🤣🤣 ima da poludimo🙈
Hvala Miss, receno mi je da je normalna kontrola zeljeza na sistematskom sa 6mj pa sam mislila da to svi prolaze. Nebi ga dala pikat ak se ne mora 🤔
Jutro mamice,evo nas s prvog pregleda kod fizijatra. Doktorica ga je okrenula uzduz i poprijeko ali hrabro je to podnio. Mislim da je bilo gore vidjeti meni kako visi na glavi😅 Pitala sam jel to smijemo raditi doma,rekla je nemojte😂
Sve je ok,dobro napreduje,u nekim je stvarima i napredniji,u nekima malo lijeniji ali sve u granicama. Rekla je da ce nam preventivno dati vjezbice da radimo s njim doma. Sad eto spava drugi puta danas,pase mu auto😊
Noci su nama ok,ne smijem se zaliti. Zaspi oko 7 navecer,probudi se u 7.00 ujutro. Ima budenje oko 11,ponoci, i jos jedno oko 4/5 ujutro. Jedino kaj se dosta okrece po noci a ja imam lagan san pa onda lose spavam. Imali smo bar dana losijeg spavanja,jel to bila regresija pa ju skoro nismo ni osjetili ili nam tek dolazi,ne znam. Sutra punimo 5 mjeseci🥰
Jutro, mame! ❤
Zaboravila sam staviti sliku od nase polutorte za polurodendan, moja mama ju je radila 😁 https://ibb.co/2cRrqnb
https://ibb.co/7GMVx1g
Elledanse hvala ti, bolje sam, a malome nije nista bilo, hvala Bogu. Sad ce jos lijepo dobiti antitijela kroz mlijeko
Emmie sretnih 7 mjeseci!
NevaEva nama je iduci tjedan pregled pa javim za vadenje krvi, iako mislim da to necemo raditi. Iskreno, prvi put cujem za to i nije mi pedijatar napomenuo pa nekako sumnjam.
Lonmi i mom malom pucketaju zglobovi
Girl malo je kasno za regresiju, mozda je neki skok u razvoju. Ne znam ni sama. Nama je regresija isto bila koma i mali se dobrih 3-4 tjedna budio svakih sat vremena i to sam svaki put morala ici hopsati na loptu. Ne znam kako sam prezivila 🤷🏻♀️😅
Baby P 03/21 💙
Ako je regresija oko 3. Il 4. Mj, sta bi onda ovo bilo.. Moj unazad 3 tjedna spava ovako, dotad je bilo super. A sad ce mu 6 mjeseci
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Znaci nemoguce je da je regresija s 5 mjeseci? Jer nama je to tad počelo
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Znaci nemoguce je da je regresija s 5 mjeseci? Jer nama je to tad počelo
https://takingcarababies.com/understanding-the-dreaded-four-month-sleep-regression/
Baci oko na ovaj blog post pa procijeni, ne znam ni sama sto bi rekla
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji