Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    17. Rujan 2021. 09:41

Emmie 😂😂💚 
    NeverEver, u pravu si, bolje da se smijala nego dramila. Mama je tu da drami. 😅 mi smo bili na pregledu prije 10ak dana, nije nam vadjena krv. Inace, iz struke ti mogu reci, ukoliko kontroliraju samo KKS onda moze iz prsta koja kapljica i dosta. Isto tako je i za biokemiju. No, to je opet do onoga tko vadi sto preferira. Laboratoriju je dovoljno nekoliko kapljica i ne treba biti velika epruveta, a pogotovo puna. 
    Girl, regresija se javlja oko 3-4mj zivota, tako da mozda i nije to na stvari. U svakom slucaju ja sam mislila da je regresija izmisljeni pojam dok je nisam osjetila na svojoj kozi. Trajalo je dobrih 2 i po’ - 3 mj kod nas. Nadam se da smo izasli iz toga i ne ponovilo nam se. 😱  Iako kazu da se javlja jos jedna sa oko godinu dana… blago nama!

🌺Principessa🌺
    17. Rujan 2021. 09:44

Oprosti Lonmi, nisam mogla prije pa da ti odgovorim kaj se cesnjaka tice. Nisam pametna kaj reci,moja je sklona pucanju vrhova i nisam primjetila da je nesto jace pucalo, a nisi moja frizerka nije komentirala nista. Mlade kose imam jako puno, razmisljam da opet krenem jer mi bas opada kosa. Trenutno sam na keratinskom samponu i uljima. Osim sto mi opada je i suha.
    Nekom se od cesnjaka pojavi prhut. Svakako mozes poceti,pa ces vidjeti pase li tvojoj kosi i vlasistu,nisam pametna evo😅

🌺Principessa🌺
    17. Rujan 2021. 09:46

Emmie sretnih 7mj ljeepooticiii🥰🥰🥳🥳🦋🦋🦋💐💐💐🎉🎉💎💎💗💗💕
    Thera hvala tiii❤️ nisam imala brufen,pa mi je Ines pisala da mogu i ketonal,popila sam sinoc ii jutros ne boli,ali mi je cudan osjecaj😅 a bogami cu ih se navadit🥴😣
    Moja curica je jucer popodne normalno jela i danas ujutro opet muke,ali je pojela 150ml 🤩 a dolje se malo bijeli🤣🤣🤣🤣🤣 ima da poludimo🙈

🌺Principessa🌺
    17. Rujan 2021. 09:50

Ima tko Oli&Carol grickalicu lubenicu il bananu? Kakve su vam?

• NeverEver
    17. Rujan 2021. 09:59

Hvala Miss, receno mi je da je normalna kontrola zeljeza na sistematskom sa 6mj pa sam mislila da to svi prolaze. Nebi ga dala pikat ak se ne mora 🤔

• thera
    17. Rujan 2021. 10:09

Jutro mamice,evo nas s prvog pregleda kod fizijatra. Doktorica ga je okrenula uzduz i poprijeko ali hrabro je to podnio. Mislim da je bilo gore vidjeti meni kako visi na glavi😅 Pitala sam jel to smijemo raditi doma,rekla je nemojte😂
    Sve je ok,dobro napreduje,u nekim je stvarima i napredniji,u nekima malo lijeniji ali sve u granicama. Rekla je da ce nam preventivno dati vjezbice da radimo s njim doma. Sad eto spava drugi puta danas,pase mu auto😊
    Noci su nama ok,ne smijem se zaliti. Zaspi oko 7 navecer,probudi se u 7.00 ujutro. Ima budenje oko 11,ponoci, i jos jedno oko 4/5 ujutro. Jedino kaj se dosta okrece po noci a ja imam lagan san pa onda lose spavam. Imali smo bar dana losijeg spavanja,jel to bila regresija pa ju skoro nismo ni osjetili ili nam tek dolazi,ne znam. Sutra punimo 5 mjeseci🥰

pupetta
    17. Rujan 2021. 10:11

Jutro, mame! ❤
    Zaboravila sam staviti sliku od nase polutorte za polurodendan, moja mama ju je radila 😁  https://ibb.co/2cRrqnb 
    https://ibb.co/7GMVx1g
    Elledanse hvala ti, bolje sam, a malome nije nista bilo, hvala Bogu. Sad ce jos lijepo dobiti antitijela kroz mlijeko 
    Emmie sretnih 7 mjeseci! 
    NevaEva nama je iduci tjedan pregled pa javim za vadenje krvi, iako mislim da to necemo raditi. Iskreno, prvi put cujem za to i nije mi pedijatar napomenuo pa nekako sumnjam.
    Lonmi i mom malom pucketaju zglobovi 
    Girl malo je kasno za regresiju, mozda je neki skok u razvoju. Ne znam ni sama. Nama je regresija isto bila koma i mali se dobrih 3-4 tjedna budio svakih sat vremena i to sam svaki put morala ici hopsati na loptu. Ne znam kako sam prezivila 🤷🏻‍♀️😅

Baby P 03/21 💙

Girl1234
    17. Rujan 2021. 10:13

Ako je regresija oko 3. Il 4. Mj, sta bi onda ovo bilo.. Moj unazad 3 tjedna spava ovako, dotad je bilo super. A sad ce mu 6 mjeseci 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    17. Rujan 2021. 10:14

Znaci nemoguce je da je regresija s 5 mjeseci? Jer nama je to tad počelo 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

pupetta
    17. Rujan 2021. 10:19

Girl1234

Znaci nemoguce je da je regresija s 5 mjeseci? Jer nama je to tad počelo

https://takingcarababies.com/understanding-the-dreaded-four-month-sleep-regression/

Baci oko na ovaj blog post pa procijeni, ne znam ni sama sto bi rekla 

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.