Ružice hvala ti draga😗😗😗
Elledanse, i meni fali kad je bila skroz mala, iako je još uvijek mala
Okretanje na trbuh, moja se tek okrenula sa 6 mjeseci, ali sad sve brzo ide. Za čas se otkotrlja tamo gdje ne treba...moram ju non-stop nadgledati.
Emmie vrijeme leti, prebrzo. Mi cemi sad 6mj.
I nocas smo se budili i jeli stalno. I onda je oko 3.15 poceo kasljati i akuzila sam da mu se zacepio nosic. Nije mogao disati na tu stranu. I onda smo isli to ocistiti s usisivacem i sinomarin sprejem.
Evo ga sad jos spava, na kraju je spavao izmedju nas na povisenom.
Izgleda da se razbolio od neki dan kad amo dosli kod prijateljice koja mi nije htijela reci da je mala bolesna. Bas sam ljuta zbog toga. Pa kad mogu izbjeci bolesri, zasto ne bi.
Jutro svima! 💚
Vidim da ste se opet raspisali na forumu, bas mi je drago! 🙃
Bebe su vam preslatke! Bas su nase proljetnice posebne! 🌸🌼
Citam, ali ne uspijem zapamtiti teme! Standardno. 🤷♀️
.
Netko je spomenio centar za plakanje, da se i smijemo, neki dan sam gledala dokumentarac o nekom djecaku koji nije nikako plakao, na kraju se ispostavilo da ima neku neurolosku bolest zbog koje ne osjeca bol, sto je zavrsilo time da si je jednom prilikom odgrizao jezik. 😱 tako da… moje cure svasta je moguce izgleda!
Hvaljenje bebama - ne mislim da se netko posebno hvali svojom bebom. Boze moj… majke smo, naravno da cemo se hvaliti svojim bebama! Iako ja svoju vise kudim nego hvalim, haha! Ali mislim da ponekad u tom hvaljenju ima mrvicu pretjerivanja i pri tom ne mislim da je zlonamjerno ili nesto, nego jednostavno od ljubavi mozda malo napravimo od muhe slona! 😅 svakako nemojte prestati pisati o svojim bebicama, obozavam citati kako napreduju! Imam osjecaj da sam im svima tetka koliko smo dugo skupa! 😂
Kile - ja sam na istoj kilazi kao prije poroda, ali mi se oblik tijela stvarno promijenio. Stomak i cice definitivno nisu sto su nekad bili.
Velicina odjece - mi smo 70cm i 10kg. Za jednu damu malo previse cini mi se. Haha. Nosimo sve vec 74-80-84. Ovisi odakle je robica. Ja svakako volim da joj je komotnije.
Pelene - mi smo na Violeta double care (bijelo pakiranje), jos nikad nisu propustile i prezadovoljna sam! Papmersice mi nekako imaju cudan miris.
Palonkice, jako mi je drago zbog tvog bebana! ♥️🙏🏼
Emmie, tako sam se slatko nasmijala na oraside i hitnu pomoc… ali znas zasto!? Jer sam pomislila - evo jedna ista “budala” kao ja! 😂💚
Jagodice, pa gdje si???
Kod nas je spavanje dosta bolje. Iako se sad pocela u snu okretati na stomak i podizati u puzeci polozaj, pa vecinu vremena spavam plitko od straha da ju necu cuti… ali sve u svemu dosta je bolje stanje! Zadnjih dana je zaspala uz teski tantrum ali nismo posustajali da ju podizemo iz kreveta i ljuljamo i vracamo se starim navikama… i evo sinoc je zaspala bez drame. Nadam se da je to bila samo faza. Kod nas se takodjer pojavila separacijska anksioznost, zeli me stalno imati u vidu, ako me ne vidi place, kad mi dodje u ruke grli me kao da me nije vidila 100 godina. Pocela je i ponavljati stvari, npr. ja ju ljubim u obraz, a ona naslanja svoje usnice na moj obraz. Nije joj jos jasno sto radi, ali pokusava nesto. 😅 puze unazad, okrece se na sve moguce strane, nemoguce je ostaviti samu jer u roku keks predje s podloge na plocice i onda me strah da ce lupiti glavom. Podize se uvelike na sve cetiri, ali ne zna jos krenuti prema naprijed.
Jucer smo imali reakciju na kasicu povracanjem. NE znam da li je bilo do mrkve ili kolicine koju je pojela. U svakom slucaju nestalo me u Gospodinu… bila je u Nuni, a ja u kuhinji… i cujem nekako neobicno kaslje… ja tamo, a ona povraca u mlazu i kako je u polulezecem polozaju vraca joj se nazad… dakle srce mi je doslo u pete u sekundi, a ona se smijala na sav glas - njoj je to bilo zabavno. 😱
.
Pozdrav svima i ugodan dan! 💚🌸
Avama, ne reći da joj je dijete bolesno je za mene sebično i neodgovorno. Baš mi to diže tlak. Hvala Bogu pa je tvoj maleni sada dobro.
.
To je slično kao kad je moja šefica uzela malenu of 4-5 mjececi u ruke i dala joj da stavlja njene prste u usta i još govori kako se malenoj sviđaju njeni "slani" prsti. Poslije toga sam samo čekala da se malena razboli.
Hvala Bogu nije ništa bilo. Jučer sam opet morala otići do posla, ali sam rekla šefici da joj neda da stavlja prste u usta.
MissGraz drago mi je da sam te nasmijala. Lijepo je pronaći srodnu dušu, a znam i ja da sam ponekad prava budala što se tiče malene hahaha. Ta ideja za orašide... ne znam je li najgluplja ili najbolja ideja koju sam ikada smislila😆😆😆
.
Hmm...to za mrkvu, teško je znati da li je alergična ili je samo puno pojela. Hoćeš li od danas izbjegavati mrkvu?
.
Drago mi je da tvoja malena mnogo bolje spava. Moja opet 3 buđenja da jede. Kao novorođenče je. Ona sada spava, a ja moram prati bočice.🙄
Miss tak se i moj smije dok kihne/kaslje/bljucne. Prvo sam bila sigurna da nest ne valja s njim 😂 al ok.. smirujem samu sebe.. necu doktoru jer se dijete smije dok se podrigne ali sad kak je postao jos aktivniji i udari se tu i tam nekam, ak nist drugo, s rukom u svoje oko, drago mi je da se nasmije a ne rasplace 😂 Tak da.. zamisli dramu da je povracala i gusila se od placa. Ovak je bolje 😂 Mala ti je u taman dimenzijama, i dugacka je i ima dovoljno kila. Al bome imas sto i nosit. A za tijelo te kuzim, kilaza sad ista al nista nije isto.
.
Zene koje ste imale preglede sa 6 mj, dok stignete napisite pls za to vadjenje krvi. Nije strasno kak zvuci? Jako mi je aktivan, bojim se tog pregleda s 6mj i pikanja. Pretpostavljam da ne uzimaju cijelu ampulu iz ruke, jel tak?
.
99 dana do Bozica! 🧦🧤🧣🌲🍪🥂🎄🎊🎋🎍🥈🎁🎀❄☃️ Kad krecu filmovi na Diva? 😂
Cureee, ja se raspadam. Opet 4 buđenja, svako 2 sata. Jel to stvarno regresija? I kad prolazi 🙄🙄🙄
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji