Hvala Zabice😘 stvarno brzo rastu.
.
AnaAn, tvoj je maleni presladak! 🥰
.
Uvijek zaboravim reći za Principessinu malenu, ona je kao med i meni skroz liči na mamu🥰
Joj hvala tiii💖💖💖💖 sva se rascvjetam dok netko kaze da je na mene,jer svi govore da je skroz na tatu🤗🧐🤣
Hvala Zabice😘 stvarno brzo rastu.
.
AnaAn, tvoj je maleni presladak! 🥰
.
Uvijek zaboravim reći za Principessinu malenu, ona je kao med i meni skroz liči na mamu🥰
Joj hvala tiii💖💖💖💖 sva se rascvjetam dok netko kaze da je na mene,jer svi govore da je skroz na tatu🤗🧐🤣
Definitivno je na tebe 😍😍
Zabice, i moja sve to radi…ima jednu čudnu ali smiješnu igru. Ne znam da li se ovdje može postaviti video, ali presmiješna je. Stavi malo, okruglo ogledalce na lice i onda se pretvara kao da ne može disati…udara nogicama i rukicama i ubrzano, glasno diše. Kad joj skineš ogledalce sa lica onda se smije😐🤨 Inače to radi sa dekicama od trećeg ili četvrtog mjeseca. Čudna!
Nadam se da će malena uživati u tašun tašun💗💗💗💗
.
Ajmee ovo moja radi sa tetra pelenom hahaha🙈🙈🙈
Moj ne voli stopala. Primi ih i igra se al ne privlaci ustima a kad sam mu ja stavila u igri mu je bilo fuj 😂😂😂 nece i nece.
.
AnaAn meni je lakse na ad, isto sam na sesirima bila. Znas da sam ostala bez mlijeka i davanjem ad-a se mlijeko dodatno smanjilo. Al ne ta dva tjedna dok sam mu davala po noci vec dok sam krenula i u setnjama itd.
.
Iskusne mame - koliko mi mali "mora" nabirat na tezini kroz 5.,6.mj? Nekak mi se cini mrsav 😅
Mom tu smo i mi 😔 nije strasno al vodeni smrkleci su tu 🤦♀️ nadam se da ce brzo proc,.
Neva vec sam rekla da od 4.mj manje dobiju...tak oko 400g mjesecno..neki mozda vise..a neki cak i manje. Bilo bi too much da nabiru ko i prvih 3-4mj 🙈🤣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Hej, mamasite!
Mi danas imamo velikih 6 mjeseci i proslavu polurodendana Okacim vam slikice kasnije
AnaAn maleni je presladak, kako je reagirao na balone? Stalno govorim da cu ih i ja kupiti pa nikako
Ruzice i ja sam radila kao Emmie dok je bio manji, sad proputuje cijeli krevetic i otkrije se i iscupa sve tako da se trudim adekvatno ga obuci pa da mu ne bude zima. Jos smo na selu i tu je navecer hladnjikavo pa je to trenutno bodi s dugim rukavima i nogavicama.
Thera moj je poceo s 5 mjeseci trpati stopala u usta, stovise on sise nozni palac
Baby P 03/21 💙
Moj je jučer otkrio da ima noge, gledao si je čarape, stavila sam mu tetru da visi s kolicima pa je nju nogama šamarao. Što se tiče hladnih rukica, mom su uvijek vani kako god da ga stavim spavati jer ih drzi kraj glave, no mislim da hladne rukice nisu indikator da mu je hladno 🙍
https://ibb.co/TbMH9Nn
Evo mog sa krštenja, znam da nije pristojno biti bez hlača, ali bilo je prevruće 😀
Pampers usporedba: za cure koje zanima, 1.fotka premium care, 2.gacice, 3.pure, 4.active baby.
Active baby najtanje, nama super. 260kn je mjesecni paket (180kom), pure super, isto tanke, najbolje za alergicare ali skupe (500kn mjesecni paket), gacice su isto dobr3 i ovo sa strane se samo podere ako se pokaka al mi nismo bas koristili, nekak nam je lijepljenje uslo u grif. U dm webshopu uzimam mjesecne pakete pa cijene od tud. Napomena: active baby jedine nemaju zutu crtu. Nama to ni ne treba. Sutra je 15% u Mülleru na sve za bebe.
Tnx na fotkama, ja sam sad kupila Active baby, inače koristimo premium care, ali Reko da probam, u bipi su uzmi 3 plati 2 akcija
Sortiraj odgovore
Najstariji