Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    14. Rujan 2021. 10:25

Zabice, ja od prvog dana "ušuškam" dekicu oko matresa kao na slici, i ona je ne može staviti preko glave. Tako su nas učili da radimo da bi pomogli spriječiti smrt u kolijevci.

Emmie
    14. Rujan 2021. 10:26

Zaboravila sliku🤦🏻‍♀️
    https://ibb.co/TqDs97Y

Lonmi
    14. Rujan 2021. 10:28

anaAn

Lonmi Dojim sa sesiricima i vjeruj mi dok njih stavim, pa ispadnu pa ih peri dodemo na isto s pripremama AD.
    .
    Alergije - zbog atopijskog izbacila sam sve orastaste plodove, jaja, cokoladu, sve sto ima proteine kravljeg mlijeka, mahunarke. Ne pitajte me sta jedem, nista, a kile i dalje 9+ od poroda😭😭😭

Sad si sama rekla da ti dođe na isto s pripremama, pa bi se ja na tvojem mjestu onda i dalje drzala dojenja. Sise ce se prazniti i nece biti problema s njima, bar zbog tog dijela. 
    A da ce duze spavati... to jedino da probas 1 noc, moja nije, a ja sam imala 2 kamena prepunjena mlijekom koji su me ionako boljeli i nudili dok je muz maloj davao ad, da se ja "naspavam".
    Moje iskustvo ti ces za svoju bebu kako ti zelis 😊
    Malac ti je jako lijep.
    .
    Moja malena je sve zahtjevnija. Sve teze uspavati, kroz dan vristi cim ju maaaaalo ostavim u kreveticu.
    Svi mi idu na zivce. Jos mi se jucer svekrva pojavila na vratima navecer maltene pred spavanje, sve nas uznemirila, ne znam sta je toj zeni. Sta se ljudima s malom bebom dolazi u goste u 21h navecer 😑

Emmie
    14. Rujan 2021. 10:46

Lonmi - četvrti mjesec donosi regresiju sna☹. Čitala sam da kao novorođenčad bebe automatski zaspu ako su siti i presvučeni. Bebe od 4 mjeseca moraju naučiti kako same sebe uspavati. Mi još muku mučimo sa tim u većini slučajeva.
    .
    AnaAn, slažem se sa Lonmi. Ta noćna hranjenja su mnogo važna da bi se održila količina mlijeka. Ali znam da je teško ne spavati mjesecima. Podržavam te šta god odlučiš. 

Emmie
    14. Rujan 2021. 10:51

Zabice hahhahahah joj hvala Bogu da i tvoja to radi, mislila sam da je moja neka čudnjakuša. Sad mi je puno lakše. I mi smo se prepadali kad je to radila isto kao i vi hahahaha . Slatkice male🥰🥰🥰🥰🥰

Emmie
    14. Rujan 2021. 11:00

Zabice 😆😆
    https://ibb.co/svRq62K 
    https://ibb.co/gMSww58

• julesica
    14. Rujan 2021. 11:17

Moj spava u bodijiu bez rukava i debljoj pidjami, ne pokrivam ga jer sve što primi gura u usta pa me strah, ili zbaci sve sa sebe u roku odmah, nije još toliko hladno. Sad smo kod mojih i mama ga je jedno popodne pokrila dekicom i ja ga stalno idem pogledati i jednom dodjem a on plače, deka preko glave, skinem mu to a on onako crven i uplašen, tako da to svakako izbjegavam. Sad smo na kontinentu pa je hladnije i spava u dugom bodiću i vreći, nogice gole

• ružica
    14. Rujan 2021. 11:34

Emmie,

Hvala na savjetu, baš ću pokušati pokriti ga na način sa slike!
    Mame, mi smo danas primili drugi dozu cjepiva, kako je kod vas prošlo to drugi cjepljenje? 

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Emmie
    14. Rujan 2021. 11:47

Nema na čemu Ružice! 😘😘😘😘

• julesica
    14. Rujan 2021. 12:10

ružica

Emmie,

Hvala na savjetu, baš ću pokušati pokriti ga na način sa slike!
    Mame, mi smo danas primili drugi dozu cjepiva, kako je kod vas prošlo to drugi cjepljenje?

Cijepljenje ništa posebno, osim što mu je dan dva mjesto uboda bilo naotečeno i jednom je povraćao, ali malo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.