💜 hvala zene moje drage💜
Palonkice jantinkazem kad nemam o cemu ja nadem sebi razlog za stres cisto da mi mozak vergla stalno 😂😂😂
Ugl nikako da zaspe bidna jutros ovo su garant desni..bali trpa ruke trza sisu ječi stenje sta sve ne🙈 E sad ce muke po zubima ahhahaha sta onda zaboravila sam
Eeee je se uvali sestra opet jovo na novo Ahh ...
anaAn ja se ko i ti razvodim 12 puta dnevno....nego evo ... cetvero dice stupči oko mene pa zaboravim na ono najstarije dite svekrvino inace 😡
Hahahaah, moj sex life ne postoji. Kod nas radovi u stanu, oboje premoreni. Prije toga ono muž zavrsio u bolnici, ja sad dobila mengu. Valjda cemo se počet seksat opet kad mali napuni 18.
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Girl,😂
Bude i u osnovnoj na neki izlet isao😂
Kod mog glavica 1.mj 37.7, s 2.mj 40.5, s 4.mj 44.2. Ali ne mislim da ima preveliku glavu,kad sam vidjela kako sestra to mjeri(metar joj se cijeli izokrenuo) skuzila sam da sve bolje sama doma napravim. Glavu vise nisam mjerila ali kod visine i trzine vise vjerujem svojim mjerama. Btw,vagani jutros,8500🤗
Mom mojoj je glava 41 😊. Curka ti je super.
Ja to uopce ne pratim, nemam s kim usporedivati, a dok je kod pedice sve ok ja sretna.
Nek nam je samo zdrava ova nasa forumska ekipica.
.
Prosle godine u listopadu prikljucila sam se ovdje na forum, jos malo i godina dana naseg tipkanja 😊, 8 tt sam bila kad sam ugledala da ima aktivnih buducih mama ovdje i to slucajno kad sam nesto googlala.
.
Necu lagati, uz sav onaj stres koji sam prosla kroz trudnocu zbog onog krvaruckanja, ipak mi fali i iscekicanje, trbuh, pokretiiii, pregledi, slicice.
Ako Bog da moja curica ce uskoro brata ili seku.
Nece vise biti tako uzbudljivo kao prvi put, ali trudnoca je lijepo putovanje. Samo nek bi bila skolska, sad vise nebi bilo moguce onako mirovati 😂😊
Tj. bila joj je glava 41 prosli put, uskoro idemo natrag pa cemo vidjeti.
Sesiric dim. 44 joj taman sad pase 😂
Dosla robica iz Sinsaya. Sve broj 80.Bodiji sa dugim rukavima super i fin materijal, dve pidzamice predugačke a uske 🥴 nema sanse da stanu nase butinice a nije ni materijal nekaj🙄😂tak da je lutrija bas Sinsay 🙈
Mi sutra imamo pregled i cijepljenje. Vec sad ima grc posto smo svaki put prosli bez temperature i natecenosti ikakve.. Stalno mislim da ce zakurit.. I jos popodne imamo pregled. Nece bit spavanja cijelu noc.. Tako nekako imam osjecaj.😑
Obitelj vec radi oklade oko kilaze.. Tko je najbliže placat ce cugu. 😂
Darija21 - daaa bestieeeee. 😘
Hahah željno iščekujem izlet. Ima li izleta u jaslicama? 🤣🤣🤣
Btw ja sam se odlucila ne zamarati vise nicim, nekako vjerujem liječnicima, bar donekle. Pretpostavljam, tj. nadam se, kad sam na pregledu da bi rekla da nesto nije u redu. Ne zelim doma istraživati vise nista...
Mi smo zakljucili da cemo prvi puta kad mali bude mogao noc ostati s bakom i dedom iznajmiti neku kucicu daleko u prirodi i…naspavati se😂
Sortiraj odgovore
Najstariji