Sto se tice kreme to je moja mama kriva, jer non stop govori on meni uopce ne mirisi kao beba, da se nju pita ona bi ga cijelog namazala s Becutanom da mirisi na bebu🤦♀️ Ona mi je rekla da se mora maziti ti pregibi, jer moje dvije sestre su bile sumoborci koliko su bile debele.
Danas ga luftam cijeli dan, eno u pelenama spava, crvenila je manje u odnosu na jucer, ali ima te sitne pristice, to kao da se malo prosirilo i na lice.
Guzu mu moram mazati non stop jer ima osjetljivu guzu i samo nam odgovara Bepanthen Baby.
Trebala si mami reći nek si stavi kremu pod nos pa nek joj miriši na bebu😁😁
Nemoj moj komentar shvatiti loše, nije zloban, nego eto ne poznam zenu a ovako kako si napisala i mene je uspjela nazivcirati.
Ja svom pregibe ne mazem, dva puta sam primjetila onako kad ga nosim da mu je vrat malo crvenkast i kao suh, pa sam namazala Pavlovićevu u tankom sloju, prošlo odmah.
Zabice,koliko je tvoja stara? Kad si krenula s dohranom?
Moja je 5 i po mjeseci stara, krenuli smo negdje sa 4 i po mj ako se ne varam..
Ja kupam s vodom i 2 kapi ulja, a ne mazem s nicim. Ne vidim potrebu da ih se maze s bilo kakvim kremama, beba ima miris po mlijeku i po bebi 😂😂😂🙉
Zabice, hvala na odgovoru za naknadu, jnznam da me i pada, mene je samo zanimalo kad kreće to manje. Znači ako beba puni 6 mjeseci u rujnu, tek u listopadu će mi isplatiti tu manju? Oni nama isplaćuju za prethodni mjesec, jel tako?
Nisam shvatila, sa koliko si krenula s dohranom da starijom djecom? Ja krenem sa 6, krenem lagano povrće, voće, žitarice, meso… I da, oko 11 mjeseci krenem ponekad da jede što i mi, samo smanjim začine… Prvoj nisam ništa blendala tako da ne znam uopće što znači kad pročitam da beba odbija komadiće, jer sam ja to odmah davala 😁
Isplacuje se za prethodni mjesec, da. Ako ti je beba pocetkom rujna, onda ce ti u listopadu biti manji iznos, ako ti je krajem rujna, biti ce ti priblizno isti kao do sada, tj.malo manji- racuna se osnovica razmjerno danima, ne znam kak bih ti to drugacije objasnila..ako je sredinom rujna, za pola rujna imas isti iznos kao za pola mjeseca sada, a za ostatak imas umanjeno...to ti tete u knjigovodstvu izracunaju ako imas koga..
Jooj blagoo tebi, ja budala kretala sa dohranom/kasicama iza prvog rodjendana..🙈😱🙄 i blendala..🤭sada malo cjediljka, a uglavnom viljuskom i to je to, ma kakvo blendanje hahaha opametila se ja🤣😂😁 nakon sto mi ovo drugo dijete na svaki komadic pravilo facu da ce povratit, i dan danas muku mucim da mu uvedem sve namirnice...😱🙄 na sve mu se dize zeludac, nos ima da na kiometar onjusi, nece piti sok ako je bio u frizideru jer je dobio "miris",jer je tamo salama i sir ajmeee😱
Ja kupam s vodom i 2 kapi ulja, a ne mazem s nicim. Ne vidim potrebu da ih se maze s bilo kakvim kremama, beba ima miris po mlijeku i po bebi 😂😂😂🙉
Tako je Lonmi😁😂🤣
Osim guzu naravno 😂
Ma ja ni guzu ako nema potrebe, uglavnom se uopce ne crveni..
AnaAn kuzim ali moras mami na ovaj ili onaj nacin dat do znanja da je imala svoju djecu i radila sukladno svojem znanju i savjesti i da mora tebe pustit da radis isto, makar i pogrijesila al ispravit ces, i ona je grijesila. Nema te mame koja se ne zaje**. Moj ima vec 3 mjeseca toliko pregiba da ne mozemo doc do vrata uopce i na nogama 6 umjesto 2 i samo operemo i osusimo i nema niceg, ne mazemo a ima mi bijelu osjetljivu kozu.. rekla je sestra kod pedijatra da to jos nije vidjela, primis ga i ima otisak prstiju 2 sata na sebi kao da si ga mlatio. Tak da moze se i bez krema. Inace, miris bebe ne dolazi od kreme. Nemaju jos jedan sloj koze koji dolazi od kiselosti i prvih 6 tjedana zivota bebe imaju drugaciji miris, a roditeljima mirise drugacije radi horomona zaljubljenosti i duze.. tvoja mama je to na tebi i sekama osjetila vise nego sad na unucetu jednostavno jer ste joj djeca, nije caka u tome da ga premaze s becutanom nego da ti šnjofaš svoju bebu a ona pomaze tebi da budes tu za bebu.
Ja imam danas los dan pa eto, zato sam malo ostrija.
Puse svima, idem se stisnut uz sina, ostalo sve je glupo.
Principesa meni je prije 5 god receno da se u guzi oduzima 0,5.
.
Ni ja svoju malenu ne mazem nicim, pa ni guzu, kaka svaka 3 dana i nema crvenila. Kupa se u vodi s par kapi bademovog ulja. I to je sve sto koristimo za sada.
[/ url
Sortiraj odgovore
Najstariji