Jutro
Mi smo jucer bile na pikicama i pregledu, imamo 5990g i 60cm.
Nervozna je i spava, stavila sam odmah obloge na nogice..
Puknuo nas je skok sa 3 mj, teze se uspavljuje i po noci joj 10 puta dudu u usta stavim i onda dalje zaspe.. meskolji se.. dok treba ici spavati plakanje i deranje..
A tam smo uhvatile ritam i znala se uspavat da legnem kraj nje i dam joj dudu i gotovo.. sad ispocetka😅 ali sve ce to proci,samo da je njoj dobro 💜
Smije se puno, prica na veliko🤗
Ko je spomenuo dizanje? Bas sam Ivi i Ines slala video,moja ko da je na terapijama, dize glavu i noge i ona ide.. u kolicima, sjedalici, gymu.. bas se jako dize i cvrsta je.. i glavu cvrsto drzi.. pedijatrica jucer pitala kolko je ono ona stara, kak to glavu drzi i dize se😅
Pelene i maramice kod nas Pampersice, active baby ili premium care i vlazne maramice 99% voda
AnaAn dosta gadno izgleda, vidjela sam primjere gdje tako bude od vrućine ali ne bukne odjednom nego pomalo raste... Možda je kod tebe kombinacija vrućine i kreme.
Ja bi dobro isprala i tretirala eventualno nekom kremom s cinkom, nikakvom drugom. Možda termalnom vodom špricala.
Cure, zanima me vezano za porodiljnu naknadu, ako beba puni 6 mjeseci u rujnu, kad padam na manju naknadu? Jel oni isplaćuju za prethodni mjesec pa tako još u rujnu dobijem normalno a onda u listopadu smanjeno?
AnaAn ja inace imam reakcije na Nivea kremu, jednom sam ju mazala na lice i izbacilo mi je oko usta vrloooo slicno kao njemu.
AnaAn ako si prvi outa nanijela kremu i tako se poslije pojavilo,nemoj vise tu kremu stavljat. Moguce da mu smeta. I naravno jos su vrucine pq to pogorsava osip. pokusaj s termalnom vodom.
Mi budni od 04h35😳 malo je reci da sam zombac 🤣🧟♀️ ali danas nam stize nova kuhinja u stan, pa smo happy happy 🥳🥂 dragi je otisao u stan docekat da smontiraju kuhinju i cistiti, ja i mali doma. Selimo se za 2 tjedna 🤗🏡👨👩👦
.
Menga - danas ni zadnji dan 🙏 nakon poroda mi dolazi ranije i cini mi se da traje dulje 🤔 ali nije, 5 dana sim-tam🤷♀️
.
Mi idemo u nedjelju na selo k buducim kumovima 🤗 provest cemo dan kod njih u vikendici, bas se veselim na sunce druzenje zelenilo 🌳🌞🍻 idem skroz opusteno, imamo i sobu za sebe tak ako malisi bude previse, mozemo se nas 2 mirno povuci za sebe. Dobro ce nam doc malo promjene i ovo je nas prvi izletic 🤗 more je u planu tek iduce godine!
.
Ja sam u planiranju krstitka i trazenju restorana i oblekice, ali slatke su to muke 🤗
.
Uzivajte mamice i bebice 🧡
AnaAn i ja mislim da je krema. Vrucina je vec neko vrijeme, ako se osip javio dok si uvela novu kremu, vjerojatno je to. Ti si alergicar, moguce da ce i beba bit osjetljiva pa pamti koja je krema da znas.. meni se cini kao dosta zestok osip. Btw zasto uopce krema? Mi vise ne mazemo oooosim ak se bas negdje ne zacrveni. Vruce je, znoji se, uz kremu ce bit jos mokriji u peleni, jos mi gljivice dobije. Ovako samo osusimo i sve je ok.
Ines i moj vec cca 2 tjedna preferira hranjenje na tvrdoj podlozi, sam se okrene na bok, pojede i zaspe.
Kak vama menga dolazi? Meni prosli mj dosla 3 dana ranije,sad kasni 2 dana po kalendaru, iako to se jos nije ni izreguliralo pa je sve normalno🤷🏼♀️😅
AnaAn moj je imao s mjesec i pol uzasan osip...tak ko taj al vise po licu 🥵🥵 taman su dosle one uzasne vrucine...cistila sam mu s vodom i onda posusila pa natapkala octenisept jer su imali vec zute vrhove ti sitni pristici...kroz 3 dana je otislo...al sam kupila onu cicabio, adermu i termalnu i s tim mu tretiram ak mu se bilo di zacrveni...i naravno sad ga umijem sigurno 5x dnevno ciston vodom da isperem sve sta se polovilo na njega jer vrat mu je bojno polje...ne mogu doc do kraja koliko je bucast na vratu..i bas mu se cesto crveni to...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Od 01.04.2020. drugih 6 mjeseci su 5.654 kn, ako imas vecu placu, a ako imas manju, onda koliko imas
Sortiraj odgovore
Najstariji