Lussi mozeeeee i Kc😍😍😍😍
Mozee,bas sam se neki dan s Gitom cula,paa cemo dogovoriti nekaad 🤞🏼🤞🏼
Mislim da mi je najgori trenutak bio kad smo isli na hitnu jer sam se prepala zakaj joj je bussa ss jeldne strane jako napuhana..a ono djete nije moglo prdnut i kakat....
A najljeepsi, aajojj.. mislim da svaki put dok me pogleda i nasmije se a ja se topimmm😍😍 i kad se mazimo ii kad pokusava pricat pa izvodi grimase🙈
.
Moram se pojadat, na izmaku sam snaga sa tim psicima.. cvile i laju staaaaaalno.. bude malenu,pa vise ne moze zaspat i muci se, poludjet cu..
I onda kad mi netko kaze kak je super imat stence i okrenut lovu,pa pucala bi u takve ljude..misle da je to sam tak,ostene se i pokupis lovu🙄😣😣😣😣😣
Neva- 🤣🤣 ne zelim se prisjecat, hvala 🤣🙈🙈 al da...startali smo malo veci(4150otpusna) super napreduje...bas smo zadovoljni...i motoricki je odlican..svi kazu da je ko beba od 3,4 mjeseca 👌 i moje kile su zadovoljne..trenutno 57 🙈👌 samo nek ostanu na tome.😅
Najgori/najljepsi ja imam troje pa imam puno takvih trenutaka 🙈 a sad i za sad u ova 2 mjeseca jos nismo imali neki los trenutak s njim..super spava...jos bolje papa...ne place bas po cijele dane 🤣🤣👌 a najljepsih ima puno ..al posebno kad smo dosli doma i dvoje stariji kad su vidli bracu 🥰😍 ljubav do neba 💪
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Mateja,
Iskrene čestitke!😍👶
Bome su kave krenule🥰.
Jagodice, zanimljivo pitanje.
Najgori dan mi je bio kad smo završili na hitnu radi neutješnog plača, a najbolji svaki kad ne plače puno😀.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Mateja, oporavak ti je individualan. Generalno je kao i kod vaginalnog poroda prva dva tjedna najteze a 6 tjedana traje oporavak. Nakon 2 tjedna ces se vrlo vjerojatno osjecati kao da nista nije bilo ali nemoj da te to zavara, carski rez je ozbiljna operacija abdomena kod koje pomicu mjehur, pomicu/rezu misic, masno tkivo, maternicu itd.i oporavak iznutra traje dulje nego sto ce se poznat izvana. Nemoj dizati nista teze od bebe i ako ti netko nudi pomoc, prihvati ju. Iznutra je rodnica i sve naoteceno tako da se suzdrzi od seksa do prvog pregleda, ja nisam izdrzala bas skroz al nije bilo posljedica 😂 Meni je 2.dan u bolnici bilo bolje vec..3.dan opet losije i tak, dan po dan, svatko je drugaciji. Doma sam bila jos tjedan dana u bolovima ali nista strasno, max 3 neofena sam popila. Medjutim boljelo me dok sam se dizala iz kreveta jos tjednima nakon poroda, nac poziciju za dojenje je bilo izazovno.. sav sam po sebi ne trebas tretirati, tusiras se normalno, pobrises se laganim pokretima da bude suho, oblaci pamzcne ili mrezaste gacice i cekas da zaraste. Sve ce bit ok i zacas ce ti sve ovo bit samo kao neki san. Sad si mama 😍
Bravo Kety na 57kg! Ja sam jos na 60.5 a trebala bi doc na 56, 57. Ne vjezbam i jedem nutellu cijele dane pa nede dolje za cudo 😂😂
Tak smo i mi 3300g dobili u prva 2 mj, sad 1200g, sad ce valjda sve manje ici kilaza gore jer sporije nabiru makon 4.mj. Jel to tocno po tvom iskustvu? Trebam li brinut ako u tjedan dana ne dobije nista na tezini?
Dobro cure, da bar nesto saznam od vas koje ste to proslee. Ja sam vec ustala jedva malo sam hodala. Odmarat cu kuci koliio mogu mama ce mi doci pomoci.
Jos nesto nisu mi je na cicu danas stavili jer sam bila osamucena skroz. Koliko treba da mlijeko dode nakon carskog
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Dobro cure, da bar nesto saznam od vas koje ste to proslee. Ja sam vec ustala jedva malo sam hodala. Odmarat cu kuci koliio mogu mama ce mi doci pomoci.
Jos nesto nisu mi je na cicu danas stavili jer sam bila osamucena skroz. Koliko treba da mlijeko dode nakon carskog
I to ti je individualno. Ja sam kolostrum imala odmah a mlijeko je doslo u noci s 3.na 4.dan. Mene je to splasilo, mislila sam da imam upalu ali nisam, to tako izgleda dok dodje mlijeko - dojke ce ti bit dosta tvrde i bolne, moras jacim pritiskom masirati kruznim pokretima izvana prema bradavicama. Cimerici je doslo mlijeko taj dan kad je imala carski, bas mlijeko, ne kolostrum.
Najljepši trenutak...svako jutro kad me ugleda i daruje mi najljepši osmjeh😊
Najgori - kad smo završili na hitnoj.
.
Danas je rekla mmmmmm…mam jedno 6 puta 😆 vjerovatno to nije "mama" , ali možda je početak! Ja skakala od sreće😆
Zanima me je li neka mama bila u ovoj situaciji i sto je napravila? Sto biste vi napravile?
Dakle, danas sam dobila temperaturu, pocela sam se osjecat slabo nakon sto sam ujutro imala proljev. Na higijenu stvarno pazim, perem ruke stoput dnevno i ne izlazim naravno, ali eto, pokupila sam neku virozu izgleda. Danas sam zvala Rodinu SOS liniju za dojenje po prvi put da pitam smijem li dojiti s temperaturom, gospoda na liniji je rekla da naravno, da nema potrebe da se staje s dojenjem pa cak da nema potrebe ni za izdajanjem i za nosenjem maske jer bebu stite antitijela iz.mog tijela, a i vec je bila izlozena virusu prije nego su se moji simptomi pojavili. Ja sam danas popila lupocet, sad cu drugi, normalno sam jela kad je proljev stao, a popila sam i probiotik i valjda hektolitre caja od sipka i komoraca. Moja svekrva ignorira sto ja, moja majka i rodin telefon kazemo i govori mi da prestanem dojit tih par dana jer majke ne bi smjele dojit dok imaju temperaturu. Jesam li ja luda ili sta? Trebam li riskirat gubitak mlijeka ili jos vecu proizvodnju mlijeka i upalu kasnije (a proizvodim ga i ovako vise nego sto je potrebno)? Beba ima 5 tjedana, rodena u terminu, voli papat i odlicno napreduje. Iskljucivo je dojena. U zadnje vrijeme su se pojavili vjetrici, malo manje kaka nego inace, ali i dalje ima stolicu. Jesu li ikome pomogle waya kapi? Pedijatrica kaze da to treba proc samo od sebe, da joj mozemo pomoc s vjezbicama i grijanjem trbuha. Moram li joj ih sad pocet davat jer ja imam temperaturu? Sutra cu zvat svoju doktoricu, pedijatricu i ginekologicu jer mi lagano ide na zivce to nepovjerenje u moje odluke i onda se ja osjecam ko smece jer iako mislim najbolje, pocnem sumnjat u svoje odluke i zavrsim na forumu trazeci savjete
Sortiraj odgovore
Najstariji