Miss Gras - pa je li to regresija sna?!!! Ili regresija ili zubi. Nema sta drugo biti. Bas mi je zao, nije lako. Treba to izdrzati, sigurno ce proci, nedaj se!
.
Pupetta - imas ti vremena i sve ces stici. Da meni ne pomaze baka ne znam kako bi. U tvojim godinama bi mi bilo isto.
.
I ja bi drugo dijete, kad Bog da. Ne bi bas duljila radi godina. Dovoljno sam cekala. Samo zdravlja i bit ce dobro
.
Emmie - sta je to o cemu pricas da je sa godinama bolje? Nikad cula
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Miss Graz - mi smo ranije imali tu fazu bacanja po krevetu i stenjanja, proslo je u nekom trenutku samo. Skontala sam da je to bilo zbog kakanja. Neko vrijeme sam pila caj od komoraca sa par zrna kima uvecer, mozda je i to pomoglo.
Ja isto zelim drugo dijete, jos malo pa ce mi biti 30, ali ne planiram skoro zbog posla, bilo bi mi upitno radno mjesto ako odem na jos jedno porodiljsko jer nemam ugovor na neodredjeno. Osim toga zelim s njim da uzivam, da sa max paznjom ispratim sve njegove faze, pa dok malo odraste onda cemo planirati, za nekih 4-5 godina nadam se.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Drugo dijete - definitivno, ja bih do 30. Sad imam 26, ima vremena 🤣
Kile - ljudi moji, ja spala na 47. Dojenje i nervoza oko vjenčanja me dokrajčiše.
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Elledanse, valjda vrijedi za žene sa PCOS. 🤷🏻♀️
Ne da je bolje, nego nije loše koliko bi moglo biti što se tiče zaliha i kvalitete jaja.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4447787/
Women with PCOS have an increased ovarian follicle and oocyte count, increased ovarian reserve and/or a slower rate of follicle atresia. If so, one would expect women with PCOS to display a delayed reduction in fertility with advancing age as compared with eumenorrheic women.
METHODS
To test this hypothesis, we compared oocyte count and live birth rates among two groups undergoing IVF, 500 women with PCOS and 500 eumenorrheic women with infertility due to tubal factor only.
RESULTS
Across the age range of 22–41 years, oocyte count and live birth rates remained stable in women with PCOS. In the eumenorrheic comparison group, these parameters decreased significantly with age.
MissGraz jel imas ptsp od toga jer ja imam,ja cim se blizi noc postajem zvijer grizem sve oko sebe jer znam da svi idu spavat a ja cu jos milion puta bit na relaciji soba- boravak- kuhinja pali napu da bruji, ljuljaj malu da ne stenje ,lezi je u krevetic bez da dises ..I onda dodem u wc da cu se tusirat ona zove i tako u krug satima, vise je ne nosim lec prije ponoc majke mi!
anaAn kad ti kazem sisa mi je ko autoput Split Zagreb dugačka samo cu je zarolati nakon dojenja u grudnjak🤢
Emmie nemoj se sestro ni rugati s tim...bjez..ja cu vas pratit i mjerit tlak s vama nema greske Al ono nebi ja...Boze oprosti..
Gle predivno je imat dicu,zahvalna sam na svakom od njih ponaosob..Hvala Bogu beskrajno jer su svi zivi i zdravi to je najveci uspjeh i blagoslov....Ali.... svi imamo potrebe i treba nam vrime za sebe znam da ima zena koje zele samo radat dicu i to im je pocetak i kraj u zivotu ok svaka cast nemam nista protiv ali
Ja spadam ipak u onaj postotak koji voli zivot,svoj mir,svoje slobodno vrime,ja volim za svoje i kuhat i spremat i voditi ih u vrtic i do skole i na trening znaci sve sve obaveze i gušte s njima proc ali nista to nije tesko kad znas da ce doc tvojih pet minuta...volim se srediti i s prijateljicama se nac podruziti,volim imat zivot drustveni pored obitelji i obaveza..kako drugacije funkcionirat evo ja sam takva i vec sad sam luda na entu jer dva mj nisam aktivna nigdi osim s malom i doma.Al ok beba je prioritet proc ce i ovo samo Boze svima nam daj zdravlja i strpljenja lako za sve ostalo...
Opet dnevnik pisem
Cure pomagajte, znaci mali mi je prekriven ugrizima komaraca 😤 prebrisala sam ga, svaki ubod namazala onim kamagelok sto smiju bebice. Jel ima kaj protiv komaraca da nije stetno za male? Stekeri? Lavanda? Ocajna sam, oooocajnaaa 😭
Ima svašta, pomaže li, iz mog iskustva ne. Najbolja metoda koja se nama takvom pokazala je ubojstvo svakog komarca koji pređe prag 😁 mozda je smiješno, ali mi malom baterijom kad mali zaspe osvjetljavamo sve zidove dok ih sve ne potamanimo
MissGraz potpisujem sve do jedne tvoje rijeci. I moje noci su takve. Nemirne do bola. Eto, ja vise ne znam sto je u pitanju.. niti kako to popravit. Cekat jednostavno da prode
Emmie, tocno je! Tako i kod mene! Evo prognoza je bila neplodna, toliko je lose bilo. Sad imam 33 i prosla su samo 3 i pol mj od carskog a mojih cista vise nema, rekla je ili na drugo ili hitno kontracepcija 😂
Pupetta ma meni je ginekologica gurnula bubu u uho ali moja odluka je konacna, meni je moj Val prva i jedina sreca.
Ima nas jos, mislim da su Jagodica i MissGraz u nasem "klubu nemajki" koje ne razmisljaju o drugoj bebi. No u zivotu sam do sad naucila da se nikad ne zna.. pronasla sam ljubav zivota dok nisam trazila, ostala sam trudna dok smo dignuli ruke jer nam to nije bilo sudjeno.. rekao bi Đole netko odzgoda vuce konce. Vidim to..iako nisam religiozna.
Sortiraj odgovore
Najstariji